Resande lagerarbetare sökes för uppdrag i butiker

Resande lagerarbetare sökes för uppdrag i butiker

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1000 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.

Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.

Vill du vara en del av teamet som representerar Pema People AB runt om i Sverige för att uppdatera sportbutiker till den senaste tekniken inom saldo hantering, då kan du vara den vi söker!

Nu söker vi personal som under 12-14 veckor med start v 9 kommer att vara på resande fot i alla Sveriges hörn och arbeta i butikerna för en av Sveriges ledande sportkedjor.

Du kommer vara en del av ett team om ca 5 personer som tillsammans reser till flera butiker runt om i Sverige och utför märkningar av olika artiklar.

Mycket av arbetet kommer att ske ute i butikerna och du kommer att vara Pema Peoples ansikte mot kunden, vi värdersätter därför din Serviceförmåga och arbetsmoral väldigt högt.

För att passa denna tjänst ska du vara:

Serviceinriktad

Engagerad

Lösningsorienterad

Flexibel

Pålitlig

Ordningsam och strukturerad

Lättlärd

Ansvarstagande

Kravställning

Språkkrav: Svenska flytande.

(Du måste kunna tillgodogöra dig instruktioner och kunna vara tydlig).

Kunna arbeta på andra orter under hela perioden v 9-24 -2020

Kunna hantera datorer

Meriterande

B-körkort.

Erfarenhet av prismärkning eller liknade märkningar.

Erfarenhet av lagerarbete.

Arbetsledning.

Erfarenhet av butik och service arbete.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev, enbart fullständiga ansökningar kommer att tas i beaktning.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People levererar effektiva tjänster inom entreprenad, personaluthyrning, utbildning, rekrytering och omställning.