Projektchef sökes till Pema Partner.

Projektchef sökes till Pema Partner.

Drivs du av att ha ett flexibelt arbetssätt med korta beslutsvägar och stort eget ansvar? Vill du bygga upp ditt eget team och vara en nyckelspelare i ett växande företag? Då har vi tjänsten för dig!

Pema Partner växer och för att möta en allt större efterfrågan utökar vi vår verksamhet med ett nytt affärsområde. Vi söker nu en Projektchef Anläggning som vill bygga upp ett lag från grunden med ännu fler engagerade anläggningskollegor och framgångsrika uppdrag.

Arbetsbeskrivning

Hos oss får du en utvecklande och varierande roll, med ett övergripande ansvar för personal, ekonomi, kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Då rollen är ny kommer du att ha stor möjlighet att påverka både din vardag och hur vi arbetar med anläggningsprojekt. Du kommer ha fokus på affärsskapande och ha det ansvar för samtliga projekt och all personal inom din resultatenhet. Du älskar att arbeta med människor och utgör en kunskapsresurs för andra samt att du kommer ha många kontakter på alla nivåer. Detta är en nyckelroll med ansvar för att strategiskt planera och följa upp verksamheten. Du är direkt underställd VD och är placerad i Linköping eller Norrköping.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Projektchef Anläggning har du framgångsrik erfarenhet i ledande befattning inom anläggningsbranschen med ett etablerat nätverk i Norrköping eller Linköping

Vi vill att du har erfarenhet av att leda och rekrytera personal

Du har god kunskap/erfarenhet inom följande områden:

entreprenadjuridik, LOU och kalkylering av anläggningsprojekt

Din profil

Som person är du relationsskapande, affärsmässig och noggrann. Du motiveras av att utveckla andra och har förmågan att höja blicken och skapa strukturer som ger värde på lång sikt.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med framåtanda och glädje. Pema Partners organisation präglas av våra värdeord Engagerad, Pålitlig och Lösningsorienterad. Det är viktigt att du kan ställa dig bakom dessa värdeord. Det finns en stor vilja att stötta och hjälpa varandra på alla nivåer inom organisationen och vi uppskattar nya idéer om hur vi kan bli ännu bättre tillsammans. Som nämnt ovan så får du möjligheten att bygga upp ditt eget team och vara en nyckelspelare i ett växande företag. Vi erbjuder ett flexibelt arbetssätt med korta beslutsvägar och mycket eget ansvar.

Läs mer om oss på www.pemapartner.se

Ansökan

Har du frågor eller funderingar rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till simon.bringnas@pemapartner.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så vänta inte med att söka tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.