PlatinumCars rekryterar fordonstekniker

PlatinumCars rekryterar fordonstekniker

PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar.
13 år sedan starten med tillväxt varje år och en prognos för 2018 på 1000 bilar sålda.


Företaget ligger i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart och är ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad samt rekond och folieringsavdelning.

Arbetsbeskrivning

PlatinumCars utökar ytterligare och söker nu efter en Fordonstekniker som kommer att arbeta med service och reparationer av bilar. Arbetet innebär både akuta reparationer och förebyggande underhåll. Företaget har ett stort kundfokus och det ligger även i rollen att mersälja och skräddarsy lösningar som passar bäst för enskild kund.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har några års erfarenhet av verkstadsjobb och som inte räds nya utmaningar. Du kommer serva, underhålla och reparera såväl interna som externa kundjobb. Erfarenhet av olika bilmärken är meriterande. Du ska vara ansvarstagande, flexibel, ordningsam och ha en god samarbetsförmåga.

Vi ser att du som söker har gått en fordonsteknisk utbildning alternativt förvärvat kunskap på annat vis. Vi tror vidare att du tidigare arbetat med många olika bilmärken och maskinparker. Du har arbetat med felsökning, mek, reparationer i smått som stort.

Det är viktigt att alla granskningar sker metodiskt samt att du besitter stor kunskap och erfarenhet om bilar och dess mekaniska delar. Som person är du flexibel och självgående. Du trivs i ett högt tempo och tar stort ansvar samt trivs med att arbeta enligt tydliga direktiv. Du har ett öga för detaljer och är mycket kvalitetsmedveten. Vidare är du är en teamplayer och innehar god samarbetsförmåga.

Arbetsmoral och lojalitet är något vi värdesätter högt. Vi har stort fokus på kundnöjdhet därför är det viktigt att du är serviceinriktad. Självklart så har du ett gediget intresse av bilar och motorsport. Körkort är ett krav.

Har vi fångat ditt intresse?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Ansökan sker via ansökningsformuläret nedan. Bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar mer om dig själv och varför du söker arbetet. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. I denna rekrytering har PlatinumCars valt att arbeta tillsammans med Pema Rekrytering. Frågor som rör rekryteringsprocessen besvaras av Wille Ulrikson (wille.ulrikson@pemapeople.se)

Välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Wille Ulrikson
Telefon 0720509459
Område Nyköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Pema People AB
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 7 dec (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People levererar effektiva tjänster inom entreprenad, personaluthyrning, utbildning, rekrytering och omställning.