Pema People söker Konsultchef i Norrköping

Pema People söker Konsultchef i Norrköping

Trivs du med att arbeta med kunder och personal?
Vill du företräda ett starkt varumärke inom branschen rekrytering och bemanning som är förknippat med hög kvalitet och kundnöjdhet?
Då har vi tjänsten för dig så sök till oss redan idag!


Pema People fortsätter att växa och söker nu en konsultchef till affärsområdet Lager & Logistik i Norrköping.Tjänsten innebär ett helhetsansvar för våra kunders bemanningsuppdrag samt personalansvar för våra konsulter.

I rollen som konsultchef genomför du löneförhandlingar, skriver anställningsavtal, säkerställer kunduppföljningar, utvecklingssamtal och annat förekommande personalarbete.
Du har tät kontakt med dina konsulter och följer kontinuerligt upp uppdragen. Du kommer att hantera flera processer samtidigt och det är viktigt att leverera i tid med bästa möjliga kvalitet.

Du har ett genuint engagemang och stark servicekänsla och har erfarenhet av rekryterings- eller bemanningsbranschen, kanske i en roll som kandidatansvarig, researcher, bemanningsassistent eller konsultchef.

Din Profil

För att lyckas i denna roll har du sinne för affärer och är duktig på att känna av dina kunders samt konsulters behov och önskemål.
Du trivs med att arbeta på ett resultatfokuserat sätt och du har en god insikt i dina kunders leveranser och kan därmed säkerställa att rätt profiler tillsätts.
Som person är du lösningsorienterad, pålitlig och bra på att anpassa dig till olika miljöer.
Engagemang, drivkraft och affärsmannaskap är avgörande egenskaper för att lyckas som konsultchef hos oss och vi lägger stor vikt vid din personlighet samt dina ambitioner.

Ansökan
För mer information om tjänsten kontakta Affärsområdeschef Sophie Sköldin på sophie.skoldin@pemapeople.se
Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV, foto och personligt brev.

Varmt välkommen!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 25 jan 2020 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens!