Ordermottagare sökes till kund i Norrköping

Ordermottagare sökes till kund i Norrköping

Just nu får vi på Pema People in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Som anställd hos oss är det lätt att trivas och utvecklas, och vi söker framför allt dig som vill fylla på erfarenhetsbanken inom administration och ordermottagning. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Om tjänsten

Tjänsten som ordermottagare till kund i Norrköping är på heltid och du kommer bland annat att administrera och hantera ärenden du ansvarar för, dvs ta emot chaufförer som ankommer till anläggningen, in- och utvägning av massor samt kommunicera information med kunder och kollegor. Du kommer ansvara för att logistiken rullar effektivt och att kunder omhändertas både vid besök och över telefon. Denna tillsättning är per omgående..

Din profil

Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom administration, ordermottagning och datorvana att söka tjänsten. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Om du har erfarenhet av liknande arbete, är en noggran administratör och är duktig på att uttrycka dig i skrift och tal är du rätt person för tjänsten. Som person är du lyhörd, noggrann och flexibel. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Om Pema People

På Pema People är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Andreas Schmidt
Telefon 0720-502190
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.