Maskinoperatörer sökes till Norrköping.

Maskinoperatörer sökes till Norrköping.

VÅRT ERBJUDANDE

Är du vår nya stjärna inom industri? Vill du vara en del av ett kreativt arbetslag med härliga kollegor där din insatts spelar roll? Då kan vi ha tjänsten för dig!
Vi kan med glädje erbjuda dig en arbetsroll där du har möjlighet att påverka din utvecklingskurva inom området verkstad & industri. Med vår gedigna erfarenhet inom bemanningsbranschen har du en trygg anställning och stora möjligheter till att påverka din karriär.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi skiftgående operatörer till kommande uppdrag på Pema people. Som operatör ansvarar du för att produktionen löper på ett effektivt sätt. Du kommer ingå i en grupp på en avdelning där man roterar mellan olika arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna består bland annat av att, optimera produktflödet för att få en effektiv produktion. Samt att kontinuerligt kontrollera kvalitén.

Dina kvalifikationer
 • Du har en bakgrund inom industri.
 • Du måste kunna arbeta skift.
 • Körkort är ett krav då det inte alltid finns kollektivtrafik att tillgå.
 • Truck & Traverskörning.
 • Tidigare erfarenhet av ritningsläsning anses som meriterande.
 • Montagevana.
MERITERANDE

Har du tidigare gått någon utbildning inom industri eller fordon anses det som högt meriterande. Alternativt tidigare erfarenhet från verkstad & industri.

Din profil

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
 • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema People.
 • är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
 • har en hög servicenivå.
 • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
 • är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.
OM OSS

På Pema People är vi övertygade:
Personalen är vår viktigaste resurs.
Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mikael Larsson
Telefon 0722-119847
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.