Maskinoperatörer sökes till Biovisor Healthcare AB

Maskinoperatörer sökes till Biovisor Healthcare AB

Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö och där din insats gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vår framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Nu söker vi skiftgående maskinoperatörer till Biovisor Healthcares produktion som är belägen på Vikbolandet ca 2 mil från Norrköping. Som operatör ansvarar du för att produktionen löper på ett effektivt sätt. Du kommer ingå i en grupp på en avdelning där man sköter maskinerna som tar fram den skyddsutrustning som Biovisor framställer. Arbetsuppgifterna består bland annat av att optimera produktflödet för att få en effektiv produktion samt att kontinuerligt kontrollera kvalitén.

Dina kvalifikationer
 • Du har en bakgrund inom industrin eller har gått teknisk gymnasielinje.
 • Du måste kunna arbeta skift. Det är dag-, kvälls- samt helgpass.
 • Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.
Meriterande
 • om du har arbetat inom liknande produktion tidigare.
Din profil

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
 • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema People.
 • är ansvarsfull och har god känsla för detaljer.
 • har en hög servicenivå.
 • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
 • är självständig i din roll.
 • du är en person med socialt intresse då du kommer ha kontakt med flera olika personer dagligen.
 • om du har ett genuint tekniskt intresse.
Om Biovisor

Biovisor Healthcare AB är ett lösningsorienterat medicinteknikbolag och tillverkare av skyddsutrustning. Bolagets primära fokus i nuläget är produktionen av skyddsmaterial, munskydd och ansiktsmasker, i den nya anläggningen på Vikbolandet, för att förse vården och privatpersoner med lättillgänglig och trygg skyddsutrustning.

Läs gärna mer om oss på www.biovisor.se

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mikael Larsson
Telefon 0722-119847
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.