Mark- och anläggningsarbetare sökes till kund i Östergötland.

Mark- och anläggningsarbetare sökes till kund i Östergötland.

VÅRT ERBJUDANDE

Du erbjuds ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik. Spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Arbetsbeskrivning
Som anläggare kommer du att bland annat jobba med schakt- och fyllningsarbeten, grundläggningsarbeten men även med gatu- och väguppdrag samt VA. Mark- och anläggningsuppdraget beräknas vara under säsong Maj-September men för rätt person finns möjlighet till förlängning.

Dina kvalifikationer

Erfarenhet av mark och anläggningsarbete samt goda referenser är ett krav. Det är meriterande om du har yrkesbevis, säkerhet på väg eller heta arbeten

Meriterande
  • Yrkesbevis.
  • Liftkort.
  • Heta Arbeten
  • Säkra lyft.
  • Muffsvetsning av PE-rör
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du trivs bra i en vardag som innehåller varierande arbetsuppgifter. Du kan ta egna initiativ och hanterar de olika arbetsmoment som kan förekomma. Du är inte rädd för att gå bredvid maskin och liknande. Vi söker dig som är flexibel, noggrann och stresstålig samt har en förmåga att arbeta självständigt och i grupp.
  • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema Construction.
  • är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
  • har en hög servicenivå.
  • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
  • är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.
OM OSS

På Pema Construction är vi övertygade:
Personalen är vår viktigaste resurs.
Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 juni 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.