Ledigt jobb som betongarbetare i Finspång.

Ledigt jobb som betongarbetare i Finspång.

Just nu söker vi på Pema People dig som vill förstärka vårt arbetslag med din kompetens inom betongarbete. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer tillhöra en grupp medarbetare som tillsammans arbetar med allt ifrån gjutning till färdig produkt. Rollen är flexibel och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Arbetet är förlagt på dagtid och majoriteten av tiden kommer du att arbeta inomhus.

I jobbet ingår till exempel att
  • förbereda husfundament efter ritning
  • diverse montage
  • gjutning samt målning
  • dagligt underhåll av produktionsutrustning.
Är du den vi söker?

Vi söker dig som är praktiskt lagd och med erfarenhet av betong- och armeringsarbete sedan tidigare. Vi ser positivt på om du har utbildning inom betongelementmontage, fabriksbetong klass 1/2 eller erfarenhet av prefabtillverkning. Som person är du självgående, flexibel och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter.

Vi önskar att du
  • har gymnasial utbildning från bygg- och anläggningsprogrammet
  • trivs med fysiskt arbete
  • har tillgång till egen bil
  • behärskar svenska i både tal och skrift
  • har B-körkort.
Om Pema People

På Pema People är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Pema People men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Mikael Larsson på telefonnummer: 0722119847 eller via e-post: mikael.Larsson@pemapeople.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Mikael Larsson
Telefon 0722-119847
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.