Ledigt jobb som Servicesnickare

Ledigt jobb som Servicesnickare

Vi söker en servicesnickare som med stolthet löser sin uppgifter.
Våra arbetsuppgifter varierar från stora till mindre projekt, målet är dock att ständigt lämna efter oss ett gott hantverk och en nöjd kund. Du kommer ingå i ett arbetslag med härliga kollegor och underleverantörer som hjälper dig i vardagen för att tillsammans tillgodose kundens krav. Därav ser vi gärna att du har en "teamplayer" mentalitet.

Arbetsuppgifter

Som Servicesnickare kommer du att lägga störst fokus på servicearbete, snickeri och kvalitetskontroller. Du kommer att utföra olika typer av snickeriarbeten och ha en nyckelroll i byggarbeten. I rollen ingår stor variation exempelvis kan det innefatta allt från renovering av lägenheter till enklare former av snickeri. Tjänsten är på heltid.

Är du rätt för rollen som Servicesnickare?

Vi söker dig som har god kompetens inom servicearbete, snickeri och kvalitetskontroller och erfarenhet av att arbeta som snickare eller motsvarande. Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Vi söker dig som är ödmjuk, lugn och prestigelös som arbetskamrat.

I övrigt söker vi dig som
  • trivs med fysiskt arbete
  • har B-körkort
  • har yrkesbevis inom byggnation/fastighetsteknik - ALternativt minst 5 års erfarenhet inom branschen.
  • har gymnasial utbildning inom bygg och anläggning.
OM OSS

På Pema People är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta patrik.trygg@pemapeople.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Patrik Trygg
Telefon 011-500 10 26
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.