Jobba som Logistiker hos Agro Etanol i Norrköping

Jobba som Logistiker hos Agro Etanol i Norrköping

Vårt erbjudande:

Är du nyfiken på ett administrativt sommarjobb inom industribranschen? Då skulle du förmodligen vilja testa på rollen som Logistiker på ett välkänt, innovativt och framgångsrikt företag? Just nu söker vi på Pema People en organiserad person till ett uppdrag hos Lantmännen AgroEtanol i Norrköping. Tjänsten är förlagd över sommaren med anställning mellan maj - augusti.

Att arbeta på AgroEtanol för Pema People:

Den här tjänsten innebär att du är Pema Peoples ansikte utåt. Du kommer att arbeta på plats hos AgroEtanol, men vara anställd av oss. I arbetet ingår bland annat att säkerställa att rätt material är på rätt plats vid rätt tid och jobba med analyser via Excel. Därutöver kommer du att registrera nya artiklar för produktion. Vid behov kan du behövas i produktionen för lastning och lossning av materiell, och därav ses det som ett stort plus om du innehar truckkort.

Din profil:

Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom administration, logistik och ta prover på material att söka tjänsten, och ser även gärna att du har erfarenhet av godsmottagning och logistik. Om du har förståelse för produktion, analyser och siffror och har erfarenhet av liknande arbete ser vi det som meriterande.

Om oss

Vi tror på människor. På Pema People är vi övertygade:
Personalen är vår viktigaste resurs.
Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mikael Larsson
Telefon 0722-119847
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.