Jobba som Industripersonal via Pema People

Jobba som Industripersonal via Pema People

VÅRT ERBJUDANDE

Just nu söker vi på Pema People fler stjärnor till olika typer av uppdrag med varierande längd. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande.

Arbetsuppgifter

Som Industripersonal kommer du att slipning av stålmaterial, truckkörning och traverskörning. Rollen är dynamisk och bjuder på kreativa arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

I jobbet ingår till exempel att
  • montera större komponenter
  • montera mindre komponenter
  • efterbearbetning av metall
Din profil

Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom bearbetning & montering att söka tjänsten, och ser även gärna att du har erfarenhet av montering, travers samt truckkörning. Om du har erfarenhet från industri ser vi det som meriterande. Arbetet är förlagt på skiftgång.

Dessutom är det meriterande om du
  • har traverskort
  • har tillgång till egen bil
  • har truckkörkort typ A och B.
Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Pema People men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Mikael Larsson via e-post: mikael.larsson@pemapeople.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Pema People

På Pema People är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.
Mer info
Kontaktperson Mikael Larsson
Telefon 0722-119847
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 apr 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.