Företagssäljare till Universitetsmedia Gruppen

Företagssäljare till Universitetsmedia Gruppen

Bonnier AB som är Nordens ledande medieföretag etablerar sig i Norrköping! Vill du vara med på starten av en häftig tillväxtresa? Vill du arbeta på en attraktiv arbetsplats i en modern miljö med fantastiska kollegor? Då är detta jobbet för dig!

Universitetsmedia Gruppen har i över 10 år sammanstrålat studenter och företag genom att lyfta upp studentrabatter, jobberbjudanden och budskap direkt inne på Sveriges högskolor och universitet. Detta har lett till att UMG redan är Sveriges tredje största företag inom studentkommunikation. Vårt mål är att vara störst inne på skolorna 2018 och vår vision är att bli ledande inom studentkommunikation i Sverige.

UMG - www.umgruppen.se

Arbetsuppgifter:

Som Företagssäljare arbetar du med kvalificerad B2B-försäljning av platsannonser och digitala annonser. Vi ser att du är en duktig kommunikatör, en resultatinriktad säljare som drivs av högt uppsatta mål. Tjänsten kräver mycket god datorvana, att du talar och skriver obehindrat på svenska. Kanske har du en bakgrund som försäljare, över telefon, i butik, eller någon annan roll där kunden alltid har högsta prioritet. Är du rätt person för denna tjänst erbjuder vi dig ett spännande arbete, en rolig och affärsdriven arbetsmiljö och en god möjlighet till att utveckla din egen kompetens. Det vi söker är dig med mycket energi och som har en bestämd vilja att nå dina mål!

För rätt person finns mycket goda karriärs- och utvecklingsmöjligheter.


Personliga egenskaper:

Du trivs i en miljö med höga krav och högt tempo. Du är utåtriktad, har stort engagemang och förståelse för affärs- och kundnytta. Vidare är du duktig på kommunikation såväl internt som externt, du är ambitiös och målinriktad. I rollen som Företagssäljare är egenskaper som flexibilitet och anpassning oerhört viktiga. Ingen kund är den andra lik!

Du erbjuds:

  • Gedigen utbildning inom försäljning.
  • Förmånligt lönepaket (fast och rörlig del)
  • Mycket goda karriärmöjligheter
  • Trevliga arbetskollegor
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Teresa Wetterberg
Email Mejla Teresa Wetterberg
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Pema People AB
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 17 juli (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People levererar effektiva tjänster inom entreprenad, personaluthyrning, utbildning, rekrytering och omställning.