Företagssäljare sökes till Dagens Industri

Företagssäljare sökes till Dagens Industri

Bonnier AB, Nordens ledande medieföretag, söker dig som vill arbeta på en attraktiv arbetsplats, i en modern miljö och med fantastiska kollegor! Säljavdelningen för Dagens Industri fortsätter att växa och behöver fylla på med fler duktiga medarbetare. Vill du lära dig grunderna inom modern säljteknik och ha en chans att utvecklas både personligt och professionellt? Då är detta jobbet för dig!

Dagens Industri, även kallad Di är en svensk näringslivsinriktad dagstidning som grundades år 1976 och är Nordens största affärstidning. Dagens Industri ingår i Bonnier Business Media och som anställd erbjuds man karriärmöjligheter inom hela koncernen.

DI - www.di.se

Arbetsuppgifter:

Vi fortsätter leta företagssäljare (B2B) till Nordens i särklass största mediekoncern, Bonnier.
Som företagssäljare är din uppgift att sälja prenumerationsabonnemang med telefon och dator som främsta redskap. Du kommer att arbeta med Dagens Industri och bli en viktig del av vårt härliga och energiska team.

Förutom chansen att få utveckla dig själv och dina säljkunskaper kan vi garantera en arbetsplats som stimulerar och inspirerar.

Dagens Industri är ett välrenommerat varumärke med många läsare och det finns ett prenumerationsalternativ som passar alla. Din arbetsuppgift blir att guida kunden till den lösning som passar denne bäst.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som trivs i en miljö med höga krav och högt tempo. Du är utåtriktad, har stort engagemang och är en resultatinriktad relationssäljare med känsla för affärsförståelse och kundnytta. Du har hög social kompetens, kommunikativ förmåga och är flytande i svenska språket. Det krävs ingen säljbakgrund utan rätt personlighet och inställning är det viktigaste. I rollen som företagssäljare arbetar du strukturerat och kan hantera en hög stressnivå. Du motiveras av att såväl självständigt som i teamet överträffa kundens förväntningar och du tar ansvar för dina uppsatta försäljningsmål.

Du erbjuds:
  • Gedigen utbildning inom försäljning.
  • Förmånligt lönepaket (fast och rörlig del)
  • Mycket goda karriärmöjligheter
  • Trevliga arbetskollegor
Detta är en rekrytering som innebär direkt anställning av vår kund. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Pema People AB
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 11 apr 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People levererar effektiva tjänster inom entreprenad, personaluthyrning, utbildning, rekrytering och omställning.