Företagssäljare sökes till Dagens Industri

Företagssäljare sökes till Dagens Industri

Bonnier AB som är Nordens ledande medieföretag etablerar sig i Norrköping! Vill du vara med på starten av en häftig tillväxtresa? Vill du arbeta på en attraktiv arbetsplats i en modern miljö med fantastiska kollegor? Då är detta jobbet för dig!

Dagens industri, även kallad Di är en svensk näringslivsinriktad dagstidning som grundades år 1976. Di är Nordens största affärstidning med 328.000 läsare per dag. Dagens industri ingår i Bonnier Business Media och som anställd erbjuds man karriärmöjligheter inom hela koncernen.

DI - www.di.se

Arbetsuppgifter:

Nu söker vi en Företagssäljare till Nordens i särklass största mediekoncern, Bonnier.
Som Företagssäljare är din uppgift att sälja prenumerationsabonnemang med telefon och även datorn som dina främsta redskap. Du kommer att arbeta med Dagens Industri och bli en viktig del av vårt härliga och energiska team. Tjänsten ställer höga krav på effektivitet, resultatfokus och framförallt försäljning. Det är viktigt att du har ett tävlingssinne, är duktig på försäljning och alltid strävar mot att överträffa dina uppsatta mål!


Personliga egenskaper:

Vi söker dig som trivs i en miljö med höga krav och högt tempo. Du är utåtriktad, har stort engagemang och är en resultatinriktad relationssäljare med känsla för affärsförståelse och kundnytta. Du har hög social kompetens, kommunikativ förmåga och är flytande i svenska språket. Det krävs ingen säljbakgrund utan rätt personlighet och inställning är det viktigaste. I rollen som Företagssäljare arbetar du strukturerat och kan hantera en hög stressnivå. Du motiveras av att såväl självständigt som i teamet överträffa kundens förväntningar och du tar ansvar för dina uppsatta försäljningsmål.

Du erbjuds:

  • Gedigen utbildning inom försäljning.
  • Förmånligt lönepaket (fast och rörlig del)
  • Mycket goda karriärmöjligheter
  • Trevliga arbetskollegor
Detta är en rekrytering som innebär direkt anställning av vår kund. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Teresa Wetterberg
Email Mejla Teresa Wetterberg
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Pema People AB
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 15 sept (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People levererar effektiva tjänster inom entreprenad, personaluthyrning, utbildning, rekrytering och omställning.