Driftig operatör för utomhusarbete till kund i Norrköping

Driftig operatör för utomhusarbete till kund i Norrköping

VÅRT ERBJUDANDE

Nu söker vi en konsult till en av våra trogna kunder i Norrköping. Det finns stor chans till övertag av kund om alla parter upplever ett smidigt samarbete. I denna tjänst blir du en del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats med varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Arbetsbeskrivning

Arbetet kräver en god arbetsmoral och god fysisk form då det är förlagt till största del utomhus året om samt att det kan stundtals innebära tunga lyft. Att arbeta i denna roll innebär till stor del att vara nyckeln i hela kedjan från att tankbil inträder området, till tankning, service och dokumentera leverans. Alla dessa led är viktiga och kräver noggrannhet och en känsla för service. Är du flerspråkig (främst lettiska, polska, spanska, tyska) är detta en merit men engelska och svenska är ett krav för att kunna kommunicera med chaufförerna. Det förekommer truckkörning på gården, där används främst motviktstruck. Eftersom gården kan vara mycket trafikerad behöver du vara en säker truckförare. Arbetet är förlagt på 2-skift.

Dina kvalifikationer
  • Tala och läsa svenska och engelska obehindrat.
  • Erfaren truckförare med motviktstruck.
MERITERANDE
  • Flerspråkig (bland annat lettiska, polska, spanska, tyska).
  • Erfarenhet av tankbilar.
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
  • är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
  • har en hög servicenivå.
  • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
  • i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.
OM OSS

Vi tror på människor. På Pema People är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Andersson
Telefon 072-0502669
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 dec 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.