Driftchef sökes till Pema Partner

Driftchef sökes till Pema PartnerÄr du en driven och engagerad driftchef med erfarenhet av fastighetsförvaltning som söker nya utmaningar och vill utvecklas tillsammans med oss? Pema Partner erbjuder dig ett omväxlande arbete i ett växande företag med trevliga kollegor.

Vårt erbjudande:

I rollen som driftchef ansvarar du för den dagliga ledningen av din arbetsgrupp som består av fastighetstekniker och reparatörer. Du rapporterar direkt till VD vilket innebär att förtroendet för dig är stort redan från start.
Du planerar och leder arbetet och sköter den dagliga driften, både gällande kostnad och personalansvar. Det är till dig våra kunder kommer att vända sig till, därav ser vi att du är en person som trivs med social kontakt och ständigt strävar efter att hålla högsta möjliga servicenivå. Vi erbjuder dig en omväxlande arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där vi tror att frihet under ansvar är ett vinnande koncept.

Rollen innebär:
  • Planering, ledning och uppföljning av det dagliga arbetet.
  • Ekonomiskt ansvar för tilldelat ansvarsområde.
  • Ansvar för att uppnå mål inom kvalitet, miljö & arbetsmiljö.
  • Arbeta för att nå uppsatta mål för kund & medarbetarnöjdhet.
  • Kontinuerligt stötta och motivera dina medarbetare.

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av ledarskap sedan tidigare
  • Erfarenhet av att arbeta med budgetansvar
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område för tjänsten (så som fastighetsteknik)
  • God datavana och uttrycker dig väl i både tal och skrift
  • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta administrativt sedan tidigare
Din Profil:
Som person söker vi dig som trivs i en roll där du får motivera och engagera dina medarbetare. Du är prestigelös och tror på ett teamorienterat arbetssätt för att nå bästa resultat. Vi söker dig som är intresserad av våra kunder och medarbetare. Någon som kan se och möta möta våra kunders behov samt utveckla och stötta våra medarbetare. Det är viktigt att du är social samt har förmåga att bidra till en öppen och förtroendeingivande dialog, både internt och externt. Samtidigt är du en driven och tydlig ledare som drivs av att vara affärsmässig. Vi sätter stor vikt vid att kunden upplever oss som professionella, och där har du en avgörande del. Utöver detta förutsätter vi att du har lätt att identifiera dig med Pemas värdeord: PÅLITLIG, ENGAGERAD och LÖSNINGSORIENTERAD.

Om Oss

Pema Partner är sedan 2012 ett helägt dotterbolag till Pema Sweden AB som bland annat äger Pema People AB. Vi är ett företag som fortsätter att växa och utvecklas, ett fullserviceföretag inom anläggnings- och fastighetstjänster. Vi skapar hållbar nytta via våra fyra verksamhetsområde: Energieffektivisering, Fastighetsförvaltning, Arenaservice och Utemiljö. Med lång erfarenhet, expertkompetens, engagerade medarbetare och modern maskinpark bidrar vi till attraktiva fastighetsbestånd och tydlig affärsnytta för våra kunder.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta VD Henrik Anderson på henrik.anderson@pemapartner.se

Urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 mars 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.