Affärsutvecklingschef sökes till Pema Partner

Affärsutvecklingschef sökes till Pema Partner

Pema Partner är ett fullserviceföretag inom anläggnings- och fastighetstjänster. Med lång erfarenhet, expertkompetens, engagerade medarbetare och modern maskinpark bidrar vi till attraktiva fastighetsbestånd och tydlig affärsnytta för våra kunder. Vi är nu inne på en tillväxtresa med höga ambitioner. Vi behöver därför förstärka teamet med en Affärsutvecklingschef.

Gällande boende och placeringsort är vi öppna för regionen Stockholm till Linköping

Vi söker dig som verkligen brinner för att utveckla affärer och vår verksamhet. I rollen ingår det att ta fram strategier inom försäljning, utveckla våra servicekoncept och att aktivt driva försäljning mot både offentliga och privata kunder. Du kan både ta fram kalkyler inom service och entreprenader likväl som att skriva och strukturera anbud av yppersta klass. Vi ser att du stöttar organisationen med merförsäljning gentemot existerande kunder likväl som egen nykundsförsäljning. Du får en central position i företaget med stora möjligheter att utveckla affärer, vår leverans och vår personal. Vi värderar ett gott ledarskap högt då våra medarbetare är vår viktigaste resurs.

Du ingår i PEMA Partners ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Din bakgrund och profil

Vi söker dig som arbetat med försäljning i en affärsutvecklande roll inom service eller entreprenader under några år. Kunskap om FM-marknaden ser vi som en fördel. Du har hög kapacitet och kan hantera ett stundtals högt tempo genom att prioritera och strukturera såväl ditt eget som andras arbete. En god kommunikativ förmåga tillsammans med ett analytiskt arbetssätt gör dig framgångsrik i kontakter med kunder och medarbetare. Du har ett upparbetat nätverk hos kunder, leverantörer och samarbetspartner. Effektivitet, struktur och ständiga förbättringar ser du som en självklarhet och du förstår att i en bransch med låga marginaler behövs en kontinuerlig utveckling. Du brinner för att utveckla affärer inom service och entreprenadbranschen och kan visa upp ett bra track-record.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Öhr martin.ohr@pemapeople.se

Sista datum för ansökan är 2021-04-30

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 juni 2021 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.