Vi behöver förstärka vår arbetsgrupp i Norrköping med ytterligare en platschef som delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig. Du vill vara med att driva och bygga framtidens hållbara samhälle!

Peab Sverige i Norrköping arbetar med byggprojekt som omfattar allt från nyproduktion av bostäder, offentliga och kommersiella lokaler till renoveringar och om- och tillbyggnadsarbeten.

Om tjänsten

Som Platschef har du det totala ansvaret från projektets start till mål. Du planerar för projektet och upprättar dess tidplan. Du är delaktig i projektets löpande verksamhet och har kunskapen att driva och leda dina kollegor mot det gemensamma målet. Tjänsten innefattar ansvar för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Till din hjälp har du ett antal duktiga medarbetare, bland andra inköpare, arbetsledare samt skickliga hantverkare.

Din profil

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet i rollen som Platschef. Du har eftergymnasial utbildning som byggingenjör alternativt att du har tillskansat dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet. Som person är du intresserad av affärer och arbetar kund- och resultatinriktat. Du kan också med tydlighet leda dina kollegor och visar på en hög grad av samarbetsförmåga. Du har ett strukturerat förhållningssätt och har mycket god datavana samt lätt för att arbeta i olika system. Du innehar B-körkort.

Vi tillämpar provanställning och urval sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Sara Persson
Telefon 0725335150
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.