Jordnära HR Generalist, vikariat

Jordnära HR Generalist, vikariat

Vi söker dig som trivs i en omväxlande miljö där du arbetar med ett gäng härliga kollegor i Norrköping och Linköping. HR funktionen i Peab jobbar operativt och nära linjen med hög synlighet ute i verksamheten. Därmed bör du vara serviceinriktad, kommunaktiv och ha en hög integritet. Våra kärnvärden Jordnära, Utvecklande, Personlig och Pålitlig definierar vår kultur och kännetecknar även dig.

Vi ser gärna att du har någon erfarenhet av HR-arbete exempelvis från bemanningsbranschen. Det är en fördel om du har en akademisk utbildning inom HR.

Du ingår i en HR grupp med 10 kollegor placerade runt om i mellersta Sverige och du rapporterar till HR Chef som finns på distans.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Personalplanering för yrkesarbetare
  • Utbildningsadministration
  • Dialog och samverkan med den lokala fackklubben
  • Stödja chefer i rehabiliteringsprocessen
  • Rekrytering
  • Introduktionsprocesser
  • Hantering av lärlingar, praktikanter och skolkontakter
Under kalenderåret involveras du även i diverse HR processer.

Anställningen är ett föräldravikariat på heltid under ca. 1 år med start i november. Placeringsort är Norrköping. Du behöver ha B-körkort och tillgång till bil då anställningen innebär resor inom Östergötland.

Vi tillsätter tjänsten löpande.
Mer info
Kontaktperson Lars Erik Magnusson
Telefon 0725 33 76 45
Område Norrköping
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.