Vi söker en arbetsledare till vår arbetsgrupp i Norrköping. Peab Sverige arbetar med byggprojekt som omfattar allt från nyproduktion av bostäder, offentliga och kommersiella lokaler till renoveringar och om- och tillbyggnadsarbeten.

Om tjänsten

Till den här tjänsten söker vi dig som trivs med att arbeta i byggproduktionen och vill ha ett ansvarsfullt och omväxlande arbete. Som arbetsledare hos oss biträder du Platschefen i projektets planering, arbetsberedning och uppföljning samt har en nära kontakt med yrkesarbetare och underentreprenörer. I rollen får du en stor variation och bredd i ditt arbete. Tjänsten innefattar bland annat att leda personal, medverka vid planering, avropa material samt säkra att en god kvalitet och arbetsmiljö upprätthålls. Till din hjälp har du ett antal duktiga medarbetare, bland flera inköpare, arbetsledare samt skickliga yrkesarbetare.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet från en arbetsledande tjänst samt med erfarenhet från olika former av byggproduktion. Det är meriterande om du har byggteknisk utbildning samt kunskaper i bygglogistik. Som person är du driven, strukturerad och duktig på att fatta beslut. Du trivs i en ledande befattning och har en fallenhet för att planera och organisera arbetet. Du lyckas med att framföra ditt budskap genom bra kommunikation. Du har god datorvana och innehar B-körkort.

Vi tillämpar provanställning och urval sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Sara Persson
Telefon 0725335150
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.