Platschef Injektering

Platschef Injektering

Peab Grundläggning AB är ett eget bolag inom Peabkoncernen. Vi är ett av Sveriges större företag inom spontning, pålning, borrning och grundförstärkning. Grundläggning är ett viktigt och dessutom många gånger tekniskt komplicerat arbete med allt från geotekniska lösningar till professionellt genomförda entreprenaduppdrag. Exempel på projekt kan vara injektering för broar, hus, hamnar och spår. Vi engagerar oss i hela produktionskedjan och är ledande inom vårt område. Du erbjuds en utmanande och varierande tjänst i en växande verksamhet.

Vi fortsätter nu att bygga vidare på vår organisation för framtiden och behöver i Norrköping stärka upp med en driven och erfaren platschef till en ny platschefsgrupp inom grundläggning.

Den här rollen som platschef innebär inledningsvis att du ska vara med och bygga upp ett erfaret team av tjänstemän och yrkesarbetare som du sedan fortsättningsvis leder i det dagliga arbetet. Du ansvarar för dina projekt i sin helhet vilket innebär att du behöver kunskap om tekniska lösningar, både före och under projektet, ett gott affärsmannaskap så projekten blir lönsamma samt har nöjda beställare som får den kvalité de efterfrågat. Du måste vara bekväm med att axla ledarskapet i din grupp och drivas av att hela tiden utveckla din personal. Du rapporterar direkt till arbetschefen som finns på annat kontor.

Projekten kan ibland vara utanför närområdet varför du måste kunna resa och övernatta på annan ort någon eller några gånger per månad.

Projekten varierar i storlek och oftast hanterar du mer än ett projekt samtidigt på olika platser.

Vi tror du har lång erfarenhet i branschen samt arbetat med byggjuridik, ekonomi innefattande prognoser samt är bekväm i rollen som förhandlare med beställarens representant. Erfarenheterna består lämpligen av goda kunskaper i keminjektering och cementinjektering. Du måste behärska det svenska språket i både tal och skrift samt inneha körkort för personbil.

Vi erbjuder relevanta anställningsförmåner för branschen.
Mer info
Kontaktperson Martin Jönsson, Arbetschef
Telefon 0725333084
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.