Depåchef, Norrköping

Depåchef, Norrköping

Vi söker dig som är en naturlig ledare och vill ta en aktiv roll i omvandlingen mot ett hållbart samhälle! Du drivs av att utveckla både medarbetare och anläggningen och har förmågan att se till hela bolaget.

Utmanas du av frihet under ansvar och trivs i en varierad roll där den ena dagen inte är den andra lik? Då är det här ditt framtida jobb.

Jobba för framtiden redan idag
I din roll som depåchef blir ditt ansvar den totala driften av anläggningen med allt ifrån säkerhet, underhåll, arbetsmiljö, personalansvar till myndighetskontakter och ekonomi för Preems depå i Norrköping. Till din hjälp har du ett kompetent team på tre medarbetare, samt flera stödfunktioner.

Depå Norrköping är en strategiskt viktig anläggning för Preem och central i Preems och Sveriges omställning till det hållbara samhället. Du blir en del av Depot Operation som driver Preems depåanläggningar runt om i Sverige och ansvarar för Preems hyrda lager i Sverige och utomlands.

Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning heltid med placering i Norrköping

Har du den här bakgrunden?
Stämmer beskrivningen ovan in på dig och tror du att utmaningen kommer att engagera och motivera dig? Vi tror att du har erfarenhet från projektledning, budget och har tidigare arbetat med arbetsmiljö, skydds- och säkerhetsarbete. Du har ett intresse för teknik och har förmågan att få med dig andra i ditt arbete.

Du har goda kunskaper i svenska och kan uttryck dig väl i både tal och skrift eftersom du hantera en hel del myndighetskontakter. Du behöver också kunna uttryck dig på engelska i såväl tal som skrift. B-körkort är nödvändigt. Teknisk utbildning på minst gymnasienivå är meriterande men inget krav.

Svenskt medborgarskap är ett krav då denna anställning innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Är det här du?
Vi kommer lägga stor vikt på dig och dina personliga egenskaper, vi söker en närvarande ledare med stort personligt driv som ser till hela Preems affär såväl som medarbetaren, kollegor och anläggningen. Du har mycket god förmåga att kommunicera eftersom du har många kontaktar både internt och externt med olika parter.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Oskar Hoflund Chef Depot Operation, tel 010-450 16 08.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 11 December 2019.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 dec 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör i vår verksamhet.