Energiingenjör till framtidsföretag!

Energiingenjör till framtidsföretag!

P2 Energi bidrar till en hållbar värld genom arbete inom energifrågor och sitt agerande. Som företag ligger man i framkant med god erfarenhet i teori och praktik med visionen att vara det ledande kunskapsföretaget för resurseffektiva lösningar och kundens förstahandsval. Företaget agerar långsiktigt, hållbarhet och en minskad klimatpåverkan är en värdegrund.

Vill du bli en del av detta är rollen som energiingenjör något för dig!

Dina arbetsuppgifter

Vill du arbeta med energieffektivisering och energibesparande projekt så är detta en roll för dig. Som energiingenjör hos P2 Energi jobbar du i en konsultliknande roll där du blir engagerad olika projekt i olika stadier över hela Sverige. Du agerar direkt gentemot kund eller olika samarbetspartners. Rollen som energiingenjör hos P2 Energi ger en unik koppling mellan teori och praktik.

P2 Energi behöver stärka upp med resurser inom områdena som involverar förstudier, energianalyser och skapandet av energiprojekt. Även inom arbetsuppgifter som innebär energi- och kunduppföljningar, beräkningar och till viss del konstruktionsarbete. En del av arbetet sker på plats hos kund vilket innebär en del resor inom Sverige. Som energiingenjör kommer du att delta i projekt i olika stadier i något eller några av dessa områden, där arbetsuppgifterna blir styrda av inriktning och behov."

Hos oss på P2 Energi får du en dynamisk arbetsplats som jobbar flexibelt och effektivt. För dig som medarbetare innebär det att du får möjlighet att jobba självgående och med eget ansvar. Arbetsgruppen på P2 Energi är trevlig och stimulerande, där man jobbar ihop och utvecklas tillsammans. Det är viktigt att alla ska trivas och utmanas till att växa. Hos P2 Energi får du goda möjligheter att påverka din egen utveckling, företagets fokus ligger på att kontinuerligt bli bättre för varje dag.

Din profil

Det viktigaste i rollen som energiingenjör hos P2 Energi är din personlighet som behöver vara framåt och självständig. Du behöver ha ett fokus på hög servicegrad, flexibilitet och en förmåga att kunna leverera det som krävs för att lyckas i rollen. Vi lägger stor vikt på att du har en vilja att utvecklas, har ett driv och vill kombinera teori med praktik.

Kanske är du helt nyutbildad eller har jobbat några år. Vi ser att din utbildning eller bakgrund kan vara inom ingenjörsområdena teknik, energi eller termodynamik. Kanske har du erfarenhet från en närliggande bransch, såsom arbete med bygg- och installationsprojekt, samordning, projektering eller konstruktion och maskinteknik. Eller VVS-ingenjör inom områdena kyla, värme och ventilation.
Din bakgrund kan komma från en högskoleutbildning alternativt att du har motsvarande erfarenhet.

Ansökningsförfarande

Sök så snart som möjligt, vi jobbar med löpande urval och intervjuer!

Har du frågor är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare Petra Pyk, petra.pyk@skill.se, 011-19 94 66.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Petra Pyk
Telefon 011-19 94 66
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

P2 Energi arbetar övergripande inom områdena värme-, ventilations- och kylteknik och vi erbjuder en bred och djupgående kompetens inom dessa områden. Våra erfarenheter skapar förutsättningarna att se helheten vilket är en av de mest avgörande faktorerna till energieffektiva lösningar. Våra engagemang finns över hela Sverige, bl.a. inom detaljhandeln, kyl- och fryslager, fastighetsrelaterade klimatanläggningar samt inom marina installationer på den globala marknaden.

Vår produkt är kunskap och energieffektiviseringar som gör skillnad.