Produktionsplanerare Norrköping

Produktionsplanerare Norrköping

Letar du efter en utmaning där du får använda ditt driv för att göra skillnad?

Till vårt kontor i Norrköping är vi nu på jakt efter en vass Produktionsplanerare till vår e-mobility team. Du gillar ordning och reda, har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och brinner för att ge god service till kunder. Det här är en unik chans för dig som trivs i dialogen med tekniker, beställare och avtalsansvariga och som samtidigt vill ha möjligheten att forma din roll.

Vad kommer du att göra?

Som administratör så ansvarar du för våra tjänster och kontakt med slutkunder inom e-mobility. Vårt ansvar är att skapa förutsättningar för våra kunder ska kunna ladda sina eldrivna fordon i Sverige i samband med stora omställning av fordon som sker i Sverige. Du är ansvarig för att planera utförandet av uppdrag och uppföljning av orderhantering och fakturering. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:
  • Bevaka inkommande ordrar och ta kontakt med kund
  • Planera ut beställda uppdrag med tekniker
  • Kontrollera klarskrivningskvalitet i ordrar från tekniker
  • Bidrag med processutveckling för effektivare hantering
  • Svara på övergripande frågor runt elbilsladdning
  • Ansvarar för bidragshantering samt fakturering mot slutkunder
  • Delta i att utbilda nya resurser i orderhantering
Vem är du?

Du är en utåtriktad person som gillar utmaningar. Du är driven, prestigelös, kreativ och självgående. Du känner dig trygg i digitala miljöer såsom orderhanteringssystem och att utföra dina arbetsmoment noggrant kommer naturligt för dig. Du har god förmåga att skapa goda relationer och samarbeta med kollegor. Du är proaktiv och söker lösningar på frågor och problem som kan uppstå.

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av kundservice och planering. Du är flexibel och har inga problem med att växla mellan större projekt och snabba oplanerade uppdrag. Du räds inte för att ta egna initiativ. Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket och en god kommunikativ förmåga.

Vad har OneCo att erbjuda dig?

På OneCo kommer du att bli en del av ett härligt gäng. På vårt kontor har vi en positiv atmosfär med många skratt där det gärna planeras aktiviteter utanför arbetet. Vi har ett flexibelt arbetssätt och möjlighet att delvis arbeta från distans finns.

Vi på OneCo erbjuder även friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, möjlighet att löneväxla till pension, ersättning för läkarvård och sjukvårdande behandlingar samt ersättning för receptbelagd medicin upp till högkostnadsskyddet. Vi har även rabatterade gruppförsäkringar som du har möjlighet att teckna och betala via löneavdrag.

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Arbetstid: Heltid vardagar

Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal Telekom

Placeringsort: Norrköping

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Jimmy Skoglund
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av OneCo Networks AB
Hemsida http://www.oneco.se
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (22 dagar kvar)