Säljare/ Servicewriter Harley-Davidson Norrköping

Säljare/ Servicewriter Harley-Davidson Norrköping

Du som söker är en lagspelare som kan arbeta både individuellt och i grupp. Du ska även vara noggrann, lojal samt värdesätta en hög arbetskvalité. Du ska vara positiv och flexibel samt hantera att utföra arbete i ett högt tempo. Det är meriterande om du tidigare arbetat med motorcyklar av märket Harley-Davidson. Utöver detta ska du även kunna följa instruktioner samt utföra ett självständigt arbete. Ett krav är att du har både B samt A körkort.

Hos oss kommer du att arbeta tillsammans med välutbildade kollegor med försäljning, service samt reparationer av Harley-Davidson motorcyklar. Tjänsten innefattar försäljning av motorcyklar och tillbehör. Du ska även boka in verkstadsarbeten samt ha uppsikt över verkstadens tidsbokning. Tjänstens omfattning är heltid.

CV samt Personligt brev är ett krav i ansökan, ansökningar som inte innefattar detta kommer att lämnas därhän.

Märk din ansökan med Säljare Harley-Davidson.
Mer info
Kontaktperson Nathalie Olofsson
Telefon 011369572
Email Mejla Nathalie Olofsson
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.h-dnorrkoping.se
Sista ansökningsdag 14 apr (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du passion för motorcyklar i premiumklass och drivs av att jobba med kvalitet? Drivs du av att arbeta tillsammans med trivsamma och skickliga kollegor? Då kan du vara den vi söker!

Hos oss på Harley-Davidson Norrköping får du som arbetstagare trygghet i att arbeta på ett mindre familjeföretag där varje anställd är lika viktig. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt chansen att jobba i en modern butik samt märkesverkstad då vi är auktoriserade för varumärket Harley-Davidson.