Ekonom till OMT Group i Norrköping

Ekonom till OMT Group i Norrköping

"Det som jag tycker är mest intressant med jobbet är bredden på uppgifterna och den varierande vardagen. Det är en koncern med allt som det innebär vilket ger en helhet inom ekonomi som jag verkligen uppskattar. Du får möjligheten till att knyta ihop allt, ha en inblick och samtidigt se hur det hela vävs samman då det är olika inriktningar på bolagen i koncernen. Det är något som verkligen motiverar mig!"

Det är beskrivningen som en medarbetare på OMT idag väljer att beskriva sitt arbete och varför just hon trivs och rekommenderar OMT som arbetsgivare. Vill du bli hennes kollega så ansök till tjänsten som ekonom till OMT Group AB i Norrköping!

Om tjänsten
Arbetsmiljön är kreativ och stöttande där du uppmuntras till att utveckla såväl företaget som dig själv. Organisationen är i tillväxt och har kunder runtom i hela Sverige vilket ger dig som ekonom här en unik möjlighet till att få vara med på deras framgångsresa. I din roll som ekonom kommer du att arbeta tätt tillsammans med två andra kollegor på OMTs ekonomiavdelning som är med från ax till limpa för samtliga bolag i koncernen.

Du kommer att ha fokus på bokföring, redovisning och rapportering där du även kommer att fungera som ledningsstöd. Din arbetsdag kommer vara varierande och kommer ställa dina ekonomiska kunskaper på prov.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
  • Löpande bokföring och redovisning.
  • Månadsavstämningar.
  • Moms- och deklarationshantering.
  • Stödja ledningsgruppen.
Om dig
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller har erfarenhet, 2-3 år, som arbetsgivaren bedömer lämplig för tjänsten. Dina tidigare erfarenheter och utbildning ger dig en nödvändig insikt i det dagliga flödet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med årsbokslut samt om du har erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Pyramid.

Det här är ett jobb för dig som trivs med en varierad arbetsdag som kommer ställa krav på din flexibilitet, där din förmåga att strukturera din arbetsdag är en nyckelegenskap för tjänsten. Vidare är du även prestigelös och gillar att ha många olika kontaktytor då det är mycket samarbete internt såsom externt.

Viktigt för tjänsten är:
  • God förståelse för ekonomiska flöden.
  • Tidigare erfarenhet av intern och extern redovisning, gärna erfarenhet av att arbetat inom koncern.
  • Flytande svenska i både tal och skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om OMT Group AB
OMT är verksamma inom teknik, projektledning och konsulttjänster där deras kunder är mestadels inom industrin. Deras framgångskoncept är att skapa effektivitet i tekniska projekt och verksamheter för att öka deras funktion och tillgänglighet. Detta skapar OMT genom att arbeta med ledarskap, projektledning, konsulttjänster och teknikprodukter där tyngdpunkten ligger inom bra lösningar och kvalitet. De arbetar med filosofin att alla parter i en affär ska vara vinnare vilket visas genom deras kund- och medarbetarnöjdhet.

För mer information om OMT Group AB - http://omtab.se/

Om Ansökan
OMT har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. OMT erbjuder dig ett stimulerande arbete i moderna lokaler belägna i centrala Norrköping och en unik chans att komma in i ett växande och framåttänkande företag.

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) samt ett kapacitetstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:Jacob Allard via 08 - 100 500

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Ekonomi, Redovisning, Bokföring, Service, Koncern, OMT AB, Adecco, Norrköping
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.