Säljare bildelar

Säljare bildelar

Är ditt största intresse i livet bilar? Är det roligaste du vet att göra en riktigt bra affär?

Då har vi ett utmanade jobb till dig. Vi behöver nu förstärkning till vår säljavdelning/butik där vi säljer begagnade och nya bildelar. Du kommer jobba tillsammans med ett duktigt gäng erfarna säljare som gärna delar med sig av sina kunskaper. Du kommer hjälpa kunder via telefon, mail och över disk.

Du måste ha de personliga egenskaper som krävs för att vara en bra säljare. Du behöver också vara stresstålig då tempot är högt. Goda bilkunskaper och brinnande intresse för bilar är ett måste. Körkort B och tillgång till bil är ett krav.

Du måste kunna prata svenska flytande och kunna uttrycka dig korrekt i både tal och skrift. Kunskaper i engelska är också nödvändiga.

Ansökan ska innehålla personligt brev och CV. Vi vill gärna att du berättar om ditt bilintresse i det personliga brevet. Urval och intervjuer sker fortlöpande.
Mer info
Email Mejla Nya Allbilskroten i Norrköping AB
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nya Allbilskroten är en auktoriserad bildemontering som arbetar med bilar av alla årsmodeller och märken, men mest med fordon som är 10 år och äldre. Vi säljer både begagnade och nya reservdelar till kunder i Europa.

Vi finns på Kommendantvägen 8 i Norrköping