Platschef på etablerad Idrottsanläggning

Platschef på etablerad Idrottsanläggning

Norrköpings Squashcenter söker Platschef

Är du en engagerad och resultatinriktad person med erfarenhet av försäljning och personalledning? Älskar du träning och brinner för människors välbefinnande? Kanske är du då vår nya Platschef!

Om jobbet
Vi söker en driven engagerad person som har en naturlig fallenhet för ledarskap. I ditt arbete som platschef kommer du att leda, inspirera och engagera medarbetarna till att varje dag, i varje möte leverera försäljning och service i världsklass till våra härliga kunder.

I arbetet ingår att utveckla och organisera verksamheten med tyngdpunkt på att öka försäljningen genom bland annat ett utvecklat koncept för olika tränings- och inspirationsevent. Du följer upp budgeten och arbetar aktivt mot uppsatta mål tillsammans med vår VD. Arbetet innebär också schemaläggning, rekrytering, vård och analys av vårt boknings- och kundsystem samt att hålla regelbundna personalsamtal och teammöten. I tjänsten ingår visst receptionsarbete och du ser det som en självklarhet att hoppa in där det behövs.

Under hösten gör vi en hel del förbättringar i bokningssystem, marknadsföring och teamutveckling. För vår nya platschef finns många utvecklingsmöjligheter och roliga utmaningar att ta sig an.

Kravprofil
För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av att arbeta med aktiv försäljning i både företagsrelationer och mot privatmarknaden, gärna i träningsmiljöer. Du har erfarenhet av ledarskap på en operativ nivå där du själv har haft en aktiv roll i daglig drift och möte med kunder. Du är bekväm i din ledarroll och har med dig lärdomar från både med- och motgångar. Som person sprider du glädje och energi. Du är ödmjuk och prestigelös och du har ett starkt driv att utveckla dig själv för att nå dina mål. Du trivs med ledarskap och att vara en ledare som visar vägen. Du behöver vara flexibel och anpassningsbar då arbetstiderna varierar över både dagar, kvällar och helger. Vidare ser vi följande krav för tjänsten:

- Minst ett par års erfarenhet som ledare
- Erfarenhet av försäljning med dokumenterade resultat
- Idrottsbakgrund inom egen träning eller ledarskap
- Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift

Vi träffar kandidater löpande och start blir enligt överenskommelse när vi hittat rätt person vilket kan bli före sista ansökningsdag. Skicka din ansökan snarast med cv och ett personligt brev till camilla@squashcenter.net. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Olsson på 0709-828040.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Mer info
Telefon 011-103391
Email Mejla Norrköpings Squashcenter AB
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://squashcenter.net
Sista ansökningsdag 23 okt (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Norrköpings Squashcenter

Squashcenter startade sin verksamhet i nybyggda lokaler på Butängen 2008 där de fem squashbanorna och gymlokalen har varit grunden i verksamheten. 2015 adderades fyra padeltennis-banor till verksamheten och under hösten 2018 utökas padelverksamheten med ytterligare fyra banor samt helt nya mattor av tävlingskvalitet. Då kommer vi också att passa på att byta namn!
Vårt fokus ligger på att erbjuda idrott som är rolig, utvecklande och social där vi kan inspirera våra medlemmar till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi satsar på välutbildad personal och instruktörer i en anläggning som känns välkomnande och i gott skick. Anläggningen har sedan starten utvecklats positivt och med vårt läge nära resecentrum och i ett expansivt område av Norrköping ser framtiden fortsatt ljus ut för Squashcenter.

https://squashcenter.net