Vi söker en receptionist/ekonomiassistent för sommarjobb på Händelö!

Vi söker en receptionist/ekonomiassistent för sommarjobb på Händelö!

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till vår kund. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om företaget eller tjänsten ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (elin.karlsson@studentwork.com).Dina arbetsuppgifter


Denna tjänst kommer att vara delad mellan klassiska receptionistsysslor och ekonomiadministration med fokus på leverantörsreskontra. Som receptionist kommer du att vara ansiktet utåt för vår kund och du ska då ta emot besökare, guida dem rätt, svara i telefon och koppla samtal vidare. Du kommer också att göra vissa beställningar av exempelvis kaffe och mat samt sköta allmän administration som också kan förekomma i en reception. Rollen kommer ju dock även att vara delad och du kommer också att sköta leverantörsreskontran på halvtid samtidigt som du också ansvarar för receptionen.

Placeringsort: Händelö, Norrköping

Omfattning: v. 27 - v. 32. Halvtid v. 27 och v. 28, heltid resterande tid.

Start: Introduktion v. 27

Arbetstider: Kontorstider

Din profil

Vi söker dig som studerar ekonomi, juridik eller administration alternativt annan likvärdig inriktning på universitets- eller högskolenivå. Du ska ha tidigare dokumenterad erfarenhet av serviceyrken och det är meriterande om du har jobbat med leverantörsreskontra tidigare.

Som person bör du vara social, trevlig, ödmjuk, prestigelös och öppen. Detta då rollen är delad och du kan komma att göra allt i receptionen till att ha faktiskt ansvar för företagets leverantörsreskontra. Vi tror att du som söker gillar att få mycket ansvar och att träffa olika människor. Vi tror också att du gillar att jobba i ett varierat tempo där du får planera din egen tid med frihet under ansvar. För att jobba med leverantörsreskontran krävs det även att du är noggrann och något av ett sifferhuvud. Vi ser gärna att du har läst något år in i din utbildning alternativt har tidigare erfarenhet av liknande roller/arbetsuppgifter för att på så sätt kunna korta ner inlärningsperioden. Krav för denna tjänst är att du är körkort och egen bil alternativt har möjlighet att ta dig till företaget då pendlingsmöjligheterna till Händelö är begränsade.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 maj 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrköpings Hamn är en av landets större hamnar med många nationella och internationella kunder. De hanterar varor som skogs-, stål-, spannmåls-, energi- och petroleumprodukter men också containers lastade med allt från sportskor till hemelektronik. På grund av semesterschema har Norrköpings Hamn nu ett behov av en receptionist som också kommer att jobba med leverantörsreskontra mellan v. 27 - v. 32.