Senior Sales Vitvaror

Senior Sales Vitvaror

Vill du vara
med och forma framtiden för Vitvaru-avdelningen på MediaMarkt Norrköping?

Vi söker
just nu en ambitiös, driven och målmedveten person som tillsammans med övriga personalen på MediaMarkt Norrköping ska göra vår vitvaru-avdelning till det självklara förstahandsalternativet vid inköp av hemelektronik.

Är du en
naturlig ledare och har en passion för försäljning, hemelektronik samt att alltid ge kunder den bästa servicen. Då är det dig vi söker som Senior Sales på vitvaru-avdelningen.

Arbetsbeskrivning
I rollen som
Senior Sales på MediaMarkt Norrköping är du ansvarig för din avdelning och den övergripande försäljningen av produkter och tjänster. Vi ställer höga krav på dig och förväntar oss att du alltid agerar som en förebild både vad gäller attityd och engagemang. Du driver din avdelning tillsammans med dina säljare med fokus på försäljning, kundvård samt ren och snygg avdelning. Vi förväntar oss att du är affärsmässig och tänker "kundvård" i varje enskilt kundbemötande. Du leder ditt team med fokus på kundvård och lönsamhet. Du ska spendera 100 % av din tid där allt händer nämligen på "golvet". Inte bara för att det är roligare, men också för att stötta och utveckla dina kollegor. Du skall lyssna på ditt team samt hjälpa dem att utveckla sina färdigheter. En del av din tid går åt att planera för kampanjer och aktiviteter, analysera försäljningsstrategier, utbilda och utveckla din personal samt organisera dig själv och ditt team. Du ska ha en plan för varje enskild individ på din avdelning och tillsammans med din avdelningschef och ledningsgrupp utveckla nya ledare för varuhuset och organisationen. Du ska leda, inspirera och motivera ditt team med fokus på försäljning av produkter och tjänster. Din huvudsakliga uppgift utöver ovanstående är att du och ditt team alltid sätter kunden i första hand.

Vem är
du?
För att lyckas
i rollen behöver du vara ett aktivt och synligt bollplank för din personal för att kunna coacha och utveckla dem i deras roll. Vi tror att du antingen har erfarenhet från en ledande befattning inom detaljhandeln alternativt att du tidigare har arbetat inom detaljhandeln men för närvarande arbetar i ledande befattning i en annan bransch. Ledarskapet är en mycket viktigt del som vi lägger stor vikt vid, samtidigt som vi gärna ser att du även har en djup kunskap gällande det produktområde du kommer att arbeta inom. Din ledarstil är teamorienterad, rak och öppen och du uppfattas som en naturlig och ödmjuk ledare. Du har ett gediget intresse för hemelektronik, en förmåga att delegera och en vilja att få människor omkring dig att växa och är inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du är en högpresterare som drivs av utmaningar och av att uppnå mål. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har dokumenterade säljframgångar eftersom DU kommer att vara Esset på avdelningen.

Tjänstgöringsgraden
är 95% tillsvidareanställning (vi tillämpar 6månaders provanställning).
Tillträde enl. överenskommelse.

Vad kan
MediaMarkt erbjuda dig?
Som Senior
Sales hos oss får du en spännande och utvecklande roll med stort eget ansvar.
Du får anställning hos den ledande aktören i Europa inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.
Vi som
arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

För frågor och funderingar vänligen kontakta: Afrodite
Mildh, Administrativ Chef på mildh@mediamarkt.se Skicka din ansökan snarast, dock senast 2019-05-05. Urval sker fortlöpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Som en del i rekryteringsprocessen kan vi komma att begära ut utdrag ur belastningsregistret.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?