Säljare Vitvaror

Säljare Vitvaror

Vi söker
just nu en ambitiös, driven och målmedveten person som tillsammans med övriga säljare på MediaMarkt Norrköping ska göra vår vitvaru-avdelning till det självklara förstahandsalternativet vid inköp av hemelektronik.

Är du
en person som har passion för försäljning, hemelektronik samt att alltid ge kunder den bästa servicen. Desutom känner du också ett enormt driv av att få sälja våra produkter och tjänster. Då är det dig vi söker som säljare på vår vitvaru-avdelning..

Arbetsbeskrivning
I rollen som säljare hos oss är du en av teamet och ser till att du tillsammans med avdelningen står för försäljning och förmedling av våra produkter och tjänster. Vi ställer höga krav på dig och förväntar oss att du alltid agerar som en förebild både vad gäller attityd och engagemang. Du tillsammans med dina kollegor har det största fokuset på försäljning, kundvård samt en ren och snygg avdelning. Vi förväntar oss att du är affärsmässig och tänker "kundvård" i varje enskilt kundbemötande

Vem är
du?

Vi tror att
du antingen har erfarenhet från en säljartjänst inom detaljhandeln alternativt att du tidigare har arbetat som säljare i en annan bransch.Vi söker dig som är serviceinriktad och som alltid ser till att ha kunden i fokus. Du gillar nya utmaningar och är inte rädd att ta för dig. Vi tror vidare att du är glad, öppen och initiativrik och gillar att arbeta i ett högt tempo, både kvällar och helger. Du har en naturlig vilja att utvecklas och uppnå mål tillsammans med andra. Du skall kunna agera på egen hand, men din känsla för teamet är för oss mycket viktig.

Tjänstgöringsgraden
är 95% tillsvidareanställning (vi tillämpar 6månaders provanställning).
Tillträde enl. överenskommelse.

Vad kan
MediaMarkt erbjuda dig?

Som säljare
hos oss får du en spännande och utvecklande yrkesroll. Du får anställning hos den ledande aktören i Europa inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.
Vi som
arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

För frågor och funderingar vänligen kontakta: Afrodite Mildh, Administrativ Chef på mildh@mediamarkt.se Skicka din ansökan snarast, dock senast 2019-04-30. Urval sker fortlöpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Som en del i rekryteringsprocessen kan vi komma att begära ut utdrag ur belastningsregistret.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?