Företagssäljare Beijer Norrköping

Företagssäljare Beijer Norrköping

Beijer Norrköping söker nu en till företagssäljare för att utöka vår säljavdelning. För att passa i rollen har du hög drivkraft, vilja och älskar sälj. Du får chansen av att vara en del av ett företag med hjärta och engagemang för våra medarbetare och kunder. Blir du vår nästa stjärna?


Arbetsbeskrivning


Som Proffssäljare på Beijer är du vårt ansikte utåt då du är en av de första personerna som våra kunder möter. Du arbetar huvudsakligen med att utveckla den lokala försäljningen mot våra viktigaste företagskunder & konsumenter i närområdet med främsta målet att skapa personliga och varaktiga relationer med både nya och befintliga kunder. Du besitter en nyckelroll med möjligheten att lägga grunden för en framgångsrik försäljning inom Beijer. I arbetsuppgifterna ingår kundmottagning , lämna offerter, teckna avtal, ta emot order och arbeta i vårt affärssystem Trygg. I rollen ingår även en del rådgivning och kunskapsutlåtanden kring byggprocesser till företagskunder.

För att passa i rollen
Är du en person med ett starkt driv, ett lösningsorienterat sinne samt ett intresse för vara del av ett företag som uppmuntrar personligt engagemang, vilja, utveckling och hög servicekänsla. Rollen sätter krav på ditt intresse för byggnadsmaterial samt resultatrik försäljning. Du trivs i ett företag som ser till mycket självständigt ansvar, strategiskt tänk och en öppenhet mellan såväl kollegor som kunder. För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du arbetat med byggmaterial och har gedigen erfarenhet av försäljning.

Vad erbjuder Beijer?

Beijer erbjuder en utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag som nu fortsätter sin offensiva satsning för framtiden. Du erbjuds en viktig roll i en spännande miljö med möjlighet till utveckling! Heltid och med placeringsort i Norrköping. Tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt person med löpande urval & intervjuer.

För frågor om tjänst eller process kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial, tfn 075-241 21 49.
Mer info
Kontaktperson HR Rekrytering Denise Nilsson
Telefon +46 752412149
Område Norrköping
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 okt (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda.

Beijer Byggmaterial ingår i Stark Group som är den största återförsäljaren och distributören av byggmaterial i Norden. Sedan april 2018 ägs koncernen Stark Group av Lone Stars Funds som är ett av världens största riskkapitalbolag och är baserade i Texas.