B2B Region Östergötland

B2B Region Östergötland

MediaMarkt är Europas ledande konsumentelektronikkedja och har verksamhet i Sverige sedan 2006. Med idag 28 varuhus och webbutik är MediaMarkts vision att bli den mest föredragna elektronikhandlaren i Sverige. Vårt huvudkontor i Stockholm är en servicefunktion för våra varuhus och vår webbutik.

MediaMarkt i Östergötland söker nu en ny kollega!

Är du en passionerad, engagerad och driven person som vill vara en del av att fortsätta bygga vår framgång? Brinner du lite extra för hemelektronik och älskar att ge kunder den bästa servicen? Då är det dig vi söker! Vi på MediaMarkt är ambitiösa och kompetenta i en konkurrensutsatt marknad där vi hela tiden strävar efter att vara bäst. Vi ger alltid det lilla extra och sätter alltid kunden i fokus. Du arbetar med ett team som tillsammans tar ansvar för hela varuhuset och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass.

Arbetsbeskrivning

Vi anser att teamarbete är nyckeln till att uppnå resultat och att du som medarbetare presterar som bäst när du har möjlighet att påverka ditt arbete. Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vår utveckling i Sverige är expansiv och därför söker vi dig som vill satsa och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen.

Känns det spännande att få vara med och utveckla ett nytt Affärsområde hos MediaMarkt och samtidigt utveckla dina säljfärdigheter i en stimulerande miljö så kan det här vara arbetet för dig.

Det är ett mångsidigt försäljningsarbete där du säljer företagets hela produktportfölj utifrån tydliga försäljningsmål i region Östergötland. Du blir den starka länken mellan företagskunden och MediaMarkt varuhusen. Du arbetar systematiskt med att bearbeta MediaMarkts företagskunder via varuhusen, telefon, mail samt kundbesök.

I denna roll krävs ett starkt ledarskap över dig själv där du tar ett stort eget ansvar för dig och dina kunder. Viktigt är också att du uppskattar ett nära samarbete med dina kollegor i butiken.

Varuhuset i Norrköping är din hemmaarena! Dina B2B kollegor är utspridda i hela landet!

Vem är du?

Försäljning och kundfokus är något du finner stimulerande och utvecklande. Du delar med dig av ett leende till såväl kunder som kollegor och tycker om att sprida härlig energi.

Vi söker dig som har en stark drivkraft och som drivs av att göra affärer! I din säljroll är du bra på att bygga relationer och känner stort engagemang och intresse för både människor och affärer.

Du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare. Det kan vara som innesäljare, butiksäljare eller B2B men det är dina personliga egenskaper och ditt driv som är det viktigaste för MediaMarkt. Vi ser gärna att du har Excelkunskaper.

Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Är du intresserad?

Tjänsten är en heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Start är omgående med respekt för eventuell uppsägningstid.

Skicka in din ansökan idag, dock senast 2022-06-03. Observera att intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell.

För frågor eller funderingar vänligen kontakta Jonathan Ferm ferm@mediamarkt.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Butik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?