KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA

Dina arbetsuppgifter

I rollen som projektledare hos oss så blir du en viktig ambassadör för Norrköping Science Park, du deltar på event och aktiviteter samt gör företagsbesök. Du ansvarar för flera spännande projekt hos oss med varierande inriktning och innehåll. Ett av NOSPs viktigaste projekt kommer vara etableringen av företagsklustret HOPE som ska samla kompetens och företag verksamma inom området tryckt elektronik i syfte att skapa en utvecklingsmiljö för nya och befintliga aktörer inom området.

Tillsammans med dina kollegor bevakar du utlysningar från Tillväxtverket, Vinnova och Energimyndigheten vilket öppnar upp för fler spännande projekt. Du ordnar med event/workshops för att få aktörer att gå ihop om en projektansökan så att nya projekt skapas. Att hitta nya- och vårda befintliga kontakter med företag ingår som ett naturligt inslag i rollen.

Som projektledare hos oss får du ett varierat och utmanande arbete som innefattar mycket samarbete med andra, både internt och externt. Du arbetar nära företagen och får följa deras resor. Den gemensamma nämnaren för alla våra projekt är att skapa förutsättningar för en hållbar tillväxt. Som projektledare har du din utgångspunkt i Norrköping, men kontaktnätet sträcker sig till Östra Mellansverige och även till del internationellt.
En del resor ingår i tjänsten

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa. Rollen som projektledare ligger naturligt för dig. Vi värdesätter ansvarskänsla, eget driv och likaså prestigelöst förhållningssätt i arbetet för att nå uppsatta mål inom projektet. Som projektledare är du engagerad och drivs av en vilja att lösa och utveckla verksamhetsnära frågor och ser ständigt möjligheter till förbättringar. Du har lätt att möta och samarbeta med olika grupper av människor och är bekväm med att tala inför publik.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande roller, gärna inom innovationsstödsystemet eller har arbetat med/för innovations- och tillväxtbolag. Du har en god förmåga att utrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska, en akademisk examen och ett tekniskt intresse.

Vi i finns i trevliga lokaler på Laxholmstorget i centrala Norrköping med närheten till restauranger, butiker och gym. Varje morgon finns det möjlighet att ta sig en smörgås tillsammans och prata om livet utanför jobbet.

Ansökningsförfarande

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du vVD Jonas Nilson, 070-2783256 eller rekryteringskonsult Lena Johansson, Skill tel. 0708-52 32 36 eller lena.johansson@skill.se.

Vi gör urval löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrköping Science Park fungerar som motor i det regionala innovationssystemet för att skapa tillväxt och fler arbetstillfällen i regionen. Vi bedriver verksamhet inom flera områden kopplat till forskning, nyföretagande och företagsutveckling. Vi arbetar för att skapa attraktiva och hållbara arbetstillfällen i Norrköping och regionen inom de framtida branschområdena.

Vi bedriver verksamhet inom flera områden kopplat till forskning, nyföretagande och företagsutveckling. Våra fokusområden ligger inom de kunskapsintensiva näringarna främst med koppling mot visualisering, tryckt elektronik och effektiv logistik. Vi arbetar för att skapa hållbara och attraktiva arbetstillfällen i Norrköping och regionen inom de framtida branschområdena.
Norrköping Science Park är ett kommunalägt AB som ägs av Rådhus AB. Norrköping Science Park (NOSP) är en innovationsmiljö som ligger i anslutning till Campus Norrköping, Linköpings universitet.