Junior Projektledare

Junior Projektledare

Som lockas av känslan av att bidra och möjligheten att påverka!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som projektledare hos oss så blir du en viktig ambassadör för Norrköping Science Park, du deltar på event och aktiviteter samt gör företagsbesök. Du stöttar upp i pågående projekt där exempel på arbetsuppgifter kan vara att ansvara för events, hålla presentationer, jobba med talangattraktion eller självständigt leda mindre projekt. Det finns en stor bredd av arbetsuppgifter i våra projekt och vi vågar lova att din arbetsvardag kommer bli väldigt variationsrik och omväxlande!

Som projektledare hos oss får du ett varierat och utmanande arbete som innefattar mycket samarbete med andra, både internt och externt. Du arbetar nära företagen och får följa deras resor. Den gemensamma nämnaren för alla våra projekt är att skapa förutsättningar för en hållbar tillväxt. Som projektledare har du din utgångspunkt i Norrköping, men kontaktnätet sträcker sig till Östra Mellansverige och även internationellt. En del resor ingår i tjänsten.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa. Vi värdesätter ansvarskänsla, eget driv och likaså prestigelöst förhållningssätt i arbetet för att nå uppsatta mål. Du har lätt att möta och samarbeta med olika grupper av människor och är orädd att tala inför publik. Rollen som projektledare ligger naturligt för dig.

Vi vill att du har en akademisk examen, för den här rollen krävs inte arbetslivserfarenhet men det är meriterande om du har haft relevanta engagemang vid sidan om dina studier. Du har en mycket god förmåga att utrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Tjänsten är på deltid, uppskattningsvis 50-70% och är en projektanställning på 2 år.

Vi i finns i trevliga lokaler på Laxholmstorget i centrala Norrköping med närheten till restauranger, butiker och gym. Varje morgon finns det möjlighet att ta sig en smörgås tillsammans och prata om livet utanför jobbet.

Ansökningsförfarande

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du vVD Jonas Nilson, 070-2783256 eller rekryteringskonsult Lena Johansson, Skill tel. 0708-52 32 36 eller lena.johansson@skill.se.

Vi gör urval löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrköping Science Park fungerar som motor i det regionala innovationssystemet för att skapa tillväxt och fler arbetstillfällen i regionen. Vi bedriver verksamhet inom flera områden kopplat till forskning, nyföretagande och företagsutveckling. Vi arbetar för att skapa attraktiva och hållbara arbetstillfällen i Norrköping och regionen inom de framtida branschområdena.

Vi bedriver verksamhet inom flera områden kopplat till forskning, nyföretagande och företagsutveckling. Våra fokusområden ligger inom de kunskapsintensiva näringarna främst med koppling mot visualisering, tryckt elektronik och effektiv logistik. Vi arbetar för att skapa hållbara och attraktiva arbetstillfällen i Norrköping och regionen inom de framtida branschområdena.
Norrköping Science Park är ett kommunalägt AB som ägs av Rådhus AB. Norrköping Science Park (NOSP) är en innovationsmiljö som ligger i anslutning till Campus Norrköping, Linköpings universitet.