Automationstekniker Norrköping

Automationstekniker Norrköping

Rollen
Ditt huvuduppdrag är att jobba med service inom området automation. Det gäller både längre projekt som kan innebära en del programmering men också service av mer akut karaktär där man kommer att arbeta mer med felsökning. Vi är ett produktoberoende företag så hos oss får du prova på att programmera flera olika PLC-fabrikat.

Erfarenhet, utbildning och person
Du skall ha någon form av gymnasieutbildning. Likadant vill vi att du hyser ett starkt teknikintresse då framför allt inom automation. Det är bra med någon form av erfarenhet från liknande arbeten. Erfarenhet av PLC-programmering är önskvärt samt allmänt goda data och elkunskaper. Eftergymnasial utbildning kan väga upp för kortare arbetserfarenhet.

Meriterade systemkunskaper är SAIA, Fidelix, Beckhoff.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är både lösnings- och serviceorienterad. Du är van vid att arbeta självständigt samt är en god kommunikatör med social kompetens. Du är noggrann och har ett analytiskt sinne och jobbar strukturerat. Att du kan uttrycka dig på svenska i tal och skrift samt körkort för bil är ett krav.

Placering
Linköping

Vid frågor kring tjänsten kontakta Ola Pettersson 0705-412333
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordomatic är en specialiserad tillväxtkoncern med fokus på 'smart buildings' och energieffektivisering i större fastigheter. Verksamheten startade 1967 och är idag den ledande, oberoende partnern inom fastighetsautomation med c: a 400 medarbetare och en omsättning som överstiger 800 MSEK. Koncernen är verksam i Sverige, Danmark och Norge. I Sverige finns kontor på 8 platser i landet. Nordomatics huvudkontor ligger i Stockholm/Tyresö. Våra medarbetare har givit oss höga poäng i ENPS (Employee Net Promotor Score). Snittresultatet i Sverige är 11, och resultat över 20 anses visa att medarbetarna verkligen trivs. På Nordomatic är resultatet i Sverige 38, och i Danmark 30, vilket vi är väldigt stolta över! Vi är också certifierat Karriärföretag 2017. Lär mer om oss på www.nordomatic.se