Automationsingenjör Norrköping

Automationsingenjör Norrköping

Rollen
I rollen kommer du att arbeta med PLC/DUC programmering, avprovning, driftsättning och injustering av fastighetsautomationssystem i olika fastigheter, allt från flerbostadshus till tekniskt avancerade industrier. Vidare kommer konstruktion och projektering ingå i dina arbetsuppgifter. I många fall kommer du att ta en ledande position i dina projekt och ansvara för att kundens uppsatta förväntningar gällande kvalitet, miljö och ekonomi uppnås.

Erfarenhet, utbildning och person
För att vara framgångsrik i denna roll vill vi att du har flera års erfarenhet av PLC programmering, gärna från flera olika automationssystem så som Regin, Saia och Fidelix.

Du har gymnasieutbildning med inriktning mot el/automation eller motsvarande och en god förståelse runt VVS processer. Eftergymnasial utbildning kan väga upp för kortare arbetserfarenhet. Du uppskattar möjligheten att dela upp din tid mellan kontoret och ute på de projekt du ansvarar för. Erfarenhet/intresse av projektering och konstruktion anses starkt meriterande. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker efter en strukturerad och lösningsorienterad person. Du är noggrann och tycker det är spännande att ta dig an nya utmaningar och projekt. Vidare är du kvalitetsmedveten och avslutar alltid dina projekt på bästa möjliga sätt.

Placering
Norrköping

Vid frågor kring tjänsten kontakta Ola Pettersson 0705-412333
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordomatic är en specialiserad tillväxtkoncern med fokus på 'smart buildings' och energieffektivisering i större fastigheter. Verksamheten startade 1967 och är idag den ledande, oberoende partnern inom fastighetsautomation med c: a 400 medarbetare och en omsättning som överstiger 800 MSEK. Koncernen är verksam i Sverige, Danmark och Norge. I Sverige finns kontor på 8 platser i landet. Nordomatics huvudkontor ligger i Stockholm/Tyresö. Våra medarbetare har givit oss höga poäng i ENPS (Employee Net Promotor Score). Snittresultatet i Sverige är 11, och resultat över 20 anses visa att medarbetarna verkligen trivs. På Nordomatic är resultatet i Sverige 38, och i Danmark 30, vilket vi är väldigt stolta över! Vi är också certifierat Karriärföretag 2017. Lär mer om oss på www.nordomatic.se