Distriktschef

Distriktschef

Nu söker vi dig som vill arbeta som säljare med ansvar för Norrköpings kontoret med omnejd.
Tjänsten innebär att du arbetar aktivt med att skapa och upprätthålla långsiktiga relationer med befintliga och nya kunder.

Exempel på arbetsuppgifter:

· Projektleda uppdrag för kund från start till avslut.

· Ha löpande kontakt med befintliga och nya kunder.

· Kunna presentera lämpliga lösningar för kund, gällande avtal, moderniseringar och nyinstallation

· Framtagning av lösningar för att hjälpa våra kunder med deras verksamhet

· Framställning och uppföljning av offerter/avtal

För att kunna göra ett bra säljarbete tror vi att du har ett tekniskt kunnande och intresse. Du trivs med att arbeta kundorienterat och skapar relationer med personer i din närhet. Du är resultatorienterad, självständig samt har en god kommunikativ förmåga.

För denna tjänst krävs erfarenhet från byggbranschen och gärna erfarenhet av hissar. Vi hoppas att du har lokal anknytning och har redan vissa upparbetade kontakter i fastighetsbranschen och gärna även inom drift- och byggbranschen.

Du bör kunna förstå siffror, har du tidigare arbetat med att hantera offerter och har kunskap om lagen om offentlig upphandling är det meriterande. Som person ser vi att du är målinriktad, har hög motivationsnivå, bra social kompetens och är serviceinriktad.

Du kommer vara en del av ett serviceinriktat team med erfaren personal i ett företag som månar om sina anställda. Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid, provanställning kan komma att tillämpas.

Intresserad?
Tveka inte att söka redan idag, vi tillämpar löpande urval! Ansökan och eventuella frågor skickas till malin.libom@motum.se senast den 10 februari.

Vi undanber oss kontakt från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nordiskhiss.se
Sista ansökningsdag 10 feb (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordisk Hiss AB etablerades 1993 och arbetar med nyinstallation, moderniseringar samt service och reparation av hissar. Vi är idag ca 60 anställda i Småland, Östergötland och Sörmland. Sedan 2014 ingår Nordisk Hiss AB i Motum-koncernen tillsammans med regionalt marknadsledande och oberoende hissföretag runt om i landet.
Nordisk Hiss AB har sitt huvudkontor i Linköping där företagsledning, ekonomi/lön och felanmälan är placerade.

MOTUM är Sverige största oberoende hisskoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår ITK, Hissgruppen, Nordisk Hiss, Vinga Hiss, Uppsala Lyftservice, Hisscentralen, Östgöta Portservice, Hiss-Craft, Motum Hiss Syd och Motum Port i Mälardalen, Roslagen Hiss.

Tillsammans är vi över 300 anställda och omsätter cirka 700 miljoner kronor