Teamledande processoperatör

Teamledande processoperatör

Söker du ett jobb på en mindre industri med familjär stämning och har tidigare erfarenhet av ledarskap? NordArom utökar nu med en teamledare!

Dina arbetsuppgifter

I denna spännande roll som teamledande processoperatör kommer du ha ett tätt samarbete med dina kollegor på produktionsplaneringen och din närmsta chef. Du och din närmsta chef kommer tillsammans ansvara för bland annat rotationsschema och omfördelning av resurser vid eventuell frånvaro. Du kommer i rollen som teamledare både fungera som ett stöd till operatörerna men även vara uppmärksam på eventuella förändringar och omfördelningar som behöver ske i produktionen. Arbetsuppgifter som inköp av mindre produkter och reservdelar till produktionen kommer även förekomma.

Som teamledande processoperatör på NordArom ansvarar du även tillsammans med dina kollegor för tillverkningsprocessen från början till slut. Det innebär att följa rutiner och tillverkningsspecifikationer, att kontinuerligt övervaka tillverkningsprocessen samt säkerställa att produkten är redo för leverans till slutkund. NordArom profilerar sig på marknaden med sin höga kvalitetsnivå, det är därför absolut nödvändigt med stor noggrannhet i varje delmoment.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att leda en grupp, så som teamledare, skiftledare eller har arbetat i en annan roll som är likvärdig. Vidare ser vi att du har en teknisk bakgrund och du har med fördel lättare mek-vana. För att passa i rollen ser vi dig som har erfarenhet från industri med manuella processer. Det är mycket meriterande om du har arbetat inom livsmedelsindustrin men är inte ett krav.

Då rollen kräver ett tätt samarbete med andra avdelningar inom organisationen är du en noggrann problemlösare med god samarbetsförmåga. Du får i rollen även arbeta med att förbättra och utveckla redan befintliga processer genom kontinuerligt förbättringsarbete. Delar av arbetet handlar om att läsa och följa instruktioner. Det är därmed av stor vikt att du även har en god textförståelse i det svenska språket.

Arbetet är förlagt dagtid. På grund av de produkter som tillverkas får det inte förekomma allergier kring födoämnen. Tobak är strikt förbjudet i produktion.

Truckkort är ett krav.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar NordArom tillsammans med Skill och tjänsten innebär en anställning direkt hos NordArom.
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar löpande med urval och intervjuer!

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare Emma Kilian på 011-199473 alt. emma.kilian@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Emma Kilian
Telefon 011199473
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

NordArom är ett familjeägt företag som producerar och distribuerar aromer och färger till livsmedelsindustrin. Kontor, innovationslab och produktion finns i Norrköping och totalt arbetar idag 27 personer på företaget. Kunderna finns framförallt inom områden såsom konfektyr, bageri, dryck samt glass och mejeri.

NordArom är certifierade enigt FSSC22000.

NordArom är ett företag med härlig stämning där vi månar om våra anställda. Välkommen till ett stabilt företag med högkvalitativa produkter och ett gott rykte i branschen!