Kvalitetskontrollant till labmiljö

Kvalitetskontrollant till labmiljö

Nordarom förstärker med en kvalitetskontrollant! NordArom är i en expansionsfas och hos dem kan du förvänta dig att bli en viktig del i arbetet. Är du en problemlösare som arbetar strukturerat? Då kan det här vara rollen för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kvalitetskontrollant på NordArom blir du en viktig del i arbetet. Du ansvarar för att analysera produkter och råvaror för att säkerställa och garantera dess kvalité.

Som kvalitetskontrollant på NordArom får du ett utmanande arbete som innefattar provtagning, analysarbete såsom att kontrollera färg och smak utifrån färdiga riktlinjer och instruktioner. Rollen innefattar mycket samarbete internt. Som specialist för ditt område kommer du tillsammans med kollegor driva hantering kring produktvård och utredningsprojekt vid upptäcker av eventuella avvikelser. Rollen kommer därmed ställa krav på din problemlösningsförmåga. Du och dina kollegor kommer då tillsammans att undersöka vad som eventuellt påverkat kvalitén och därefter föreslå åtgärder.

Din profil

I den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi värdesätter ansvarstagande, eget driv och ett starkt engagemang. Vi ser dig som arbetar strukturerat, analytiskt och är förbättringsorienterad. NordArom är i en expansionsfas och i den här spännande rollen kommer du få möjlighet att växa och vara med att utveckla arbetet över tid. Inom NordArom är det korta beslutsvägar och ditt och dina kollegors arbete är av stor vikt för att utveckla arbetet framåt.

I rollen som kvalitetskontrollant ser vi dig som har tidigare erfarenhet från liknande roller såsom arbete i labmiljö, erfarenhet av att arbeta med dokumentation och analysinstrument. Du har en eftergymnasial utbildning inom området och har en livsmedelsteknisk eller kemisk bakgrund. Dokumentation förekommer på både svenska och engelska. Det är därmed av stor vikt att du även har en god textförståelse i det svenska och engelska språket.

Arbetet är förlagt dagtid. På grund av de produkter som tillverkas får det inte förekomma allergier kring födoämnen. Tobak är strikt förbjudet i produktion.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar NordArom tillsammans med Skill och tjänsten innebär en anställning direkt hos NordArom.
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar löpande med urval och intervjuer!

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare Emma Kilian på 011-199473 alt. emma.kilian@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Administration, Assistent, Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NordArom är ett familjeägt företag som producerar och distribuerar aromer och färger till livsmedelsindustrin. Kontor, innovationslab, produktion och lager finns i Norrköping och totalt arbetar idag 27 personer på företaget. Kunderna finns framförallt inom områden såsom konfektyr, bageri, dryck samt glass och mejeri.

NordArom är certifierade enigt FSSC22000.

NordArom är ett företag med härlig stämning där vi månar om våra anställda. Välkommen till ett stabilt företag med högkvalitativa produkter och ett gott rykte i branschen!