Ambitiös inredningsmontör

Ambitiös inredningsmontör

Om Jobbet
NBI Norrköpings Bilinredningar AB vill tacka alla kunder för ert förtroende och i och med att kunderna nu blir flera så söker vi nu en hungrig och ambitiös montör av bil-el och fordonsinredning. Vi söker dig som vill bli en del av ett glatt och härligt gäng, hos oss lägger vi stor vikt vid att alla trivs med sitt jobb och mår bra. Vår erfarenhet är att våra anställda alltid växer och gör ett bra jobb genom engagemang och delaktighet.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med att inreda arbetsfordon med bland annat bilinredningar dieselvärmare, biltillbehör, belysningar mm. Du har goda grundläggande kunskaper inom fordons-el.

Det är meriterande om du har en bakgrund som finsnickare eller svetsare. Det är även meriterande om du har erfarenhet av specialinredningar i fordon.

Arbetet kräver noggrannhet då du får ansvar för att hantera ordern från att läsa en ritning till att montera produkten. Arbetet kan både innehålla att montera ihop en produkt eller att ta hand om hela installationen av produkten i bilen.

Våra installationer måste tåla höga påfrestningar samt ske med en hög finish. Hos oss har du mycket kontakt med slutkunden. Tempot är tidvis högt och kräver god struktur.

På NBI Bilinredningar AB kommer du att arbeta med några av marknadens i särklass bästa produkter och i ett litet väl sammansvetsat team.

Personliga kvalifikationer
  • Du tycker om att göra ett bra jobb
  • Du är engagerad och har förmåga att arbeta I grupp
  • Du är noggrann och kvalitetsmedveten I ditt arbete.
  • Du är driven och ser möjligheterna
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 feb (25 dagar kvar)