Produktionstekniker till Hercules armeringsfabrik, Norrköping

Produktionstekniker till Hercules armeringsfabrik, Norrköping

Om verksamheten

Hercules är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag och en del av NCC Industry. Med hjälp av metoder som pålning, stödkonstruktioner, grundförstärkning och armering hjälper vi våra kunder att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar. Inom Hercules Grundläggning ingår närmare 300 medarbetare och har en omsättning på cirka 1 miljard SEK (2017).

Om tjänsten

Dags för nästa steg? Kanske arbetar Du som armerare eller betongarbetare idag och vill gå vidare till andra utmaningar? Nu erbjuder vi en unik möjlighet att arbeta som Produktionstekniker vid vår armeringsfabrik i Norrköping. Detta är ny tjänst med möjlighet att, tillsammans med ansvarig chef, vara med att utforma dess innehåll. Du som söker har kunskap om specifikationer och gärna viss kunskap inom ritningskonstruktion. I arbetsuppgifterna ingår även andra uppgifter av administrativ karaktär.

Tjänsten är ett vikariat som för rätt person kan leda till en tillsvidare tjänst.

Dina egenskaper

Vi tror att du som person är ansvarstagande, lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta. Du delar vår uppfattning om att arbeta kvalitetsmedvetet och är serviceinriktad som person. Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Sektorchef George Afram, 011-210 677 eller mail: george.afram@hercules.se

Välkommen med din ansökan

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är: 2019-01-31.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.