Platschef Anläggning/Betong

Platschef Anläggning/Betong

Infra East i Östergötland har regionens mest kompetenta och största anläggningsorganisation, med stor orderstock och stark tro på framtiden. För att möta marknaden och vår satsning på infra/anläggning, behöver vi nu anställa fler erfarna Platschefer. Välkommen till ett kompetent gäng med starkt driv och engagemang!

Här är dina nya utmaningar
Som Platschef har du huvudansvaret för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande till kund. I din roll har du stöd av projektchef samt flera specialister som finns lokalt i Östergötland. Vi tror på att bygga team och därför arbetar du tillsammans med yrkesarbetare och arbetsledare för att driva projektet framåt och tillsammans leder och fördelar ni arbetsuppgifterna.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som har gedigen kunskap om byggprocessen och erfarenhet från ledande roller inom anläggningsprojekt. Du har flerårig erfarenhet från arbete i produktion som exempelvis platschef eller projektledare och är van vid stort eget ansvar. Erfarenhet av betongarbeten är meriterande. Vi tror att du är en person som motiveras av att bygga lag och engagera medarbetarna i projektet där delaktighet och involvering är självklara verktyg.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Norrköping eller Linköping. Provanställning kan komma att tillämpas. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Kom och väx!
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jörgen Kernell, Produktionschef Östergötland, på telefon 070-660 90 48. Registrera din ansökan och CV, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande. Välkommen med din ansökan!

Affärsområde NCC Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt - från design och konstruktion till produktion och service och har en stark position i Sverige och Norden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av koncept och service inom mark, väg, anläggning och industri. Vi utvecklar projekt med målsättningen att hitta nya smarta lösningar för såväl små som stora problem. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.