Säljande projektledare

Säljande projektledare

Vi söker en säljande projektledare till Norrköping.

Morups Fönster söker nu en person som vill vara med på vår resa. Vårt koncept har visat sig vara framgångsrikt och bygger på många års erfarenhet kombinerat med ett allt starkare varumärke.

Just nu letar vi efter säljande projektledare med personligt engagemang, ett starkt driv av att sälja och förmåga att leda ett projekt från offert till slutlig genomgång.

Som projektledare hos Morups besöker du kunden i deras hem och rollen som projektledare innebär att du skall ge kunden råd kring produkterna och bästa lösning. Du är kunden kontaktperson genom hela fönsteraffären, från hembesök och offert till montering och slutlig genomgång. Du arbetar nära med våra anställda montörer och andra projektledare. Allt under varumärket Morups Fönster.

Morups dig en komplett utbildning av verksamheten med bland annat produktkunskap, affärssystem, säljteknik. Du kommer också få insikter om konstruktionen i vårt fönster - Morups Premium - på plats i fabriken. Allt för att du skall kunna ge goda råd och utstråla den trygghet som du kan erbjuda kunderna i vetskapen om att du hjälper kunderna att göra insiktsfulla val.

Vi ser gärna att din profil innehåller:

  • Målinriktad och älskar att sälja
  • Ett driv framåt och vilja att utvecklas
  • Förmågan till projektledning
  • God social förmåga
  • Kunskaper inom bygg är en fördel

Anställningsform: Heltid. Helgjobb förekommer
Område: Norrköping, Söderköping och Finspång
Lön: Efter överenskommelse
Krav: B-körkort

Skicka din ansökan till Ahmad.dulaimi@morups.se eller klicka på "Ansök nu".

Vi vill inte bli kontaktade av rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Ahmad Dulaimi
Telefon 070-868 93 33
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://morups.se/
Sista ansökningsdag 22 nov 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Morups Fönster AB är ett familjeägt företag med huvudkontor i Falkenberg. Att ett fönster ska anpassas till väggen, inte tvärtom, är en av våra fasta övertygelser. En annan är att lyssna på våra kunder, göra det enkelt och bekvämt för dem och leva upp till vad vi lovar. Familjeföretaget Morups är nu en av Sveriges ledande tillverkare av mått- och kundanpassade fönster.