Utbildningskonsult verkstadsteknik/CNC

Utbildningskonsult verkstadsteknik/CNC

Om tjänsten

Vill du vara delaktig i arbetet med att säkra fortsatt tillväxt i svensk tillverkningsindustri? För att klara det behöver vi, med gemensamma ansträngningar, skapa förutsättningar för att fler människor ska välja en framtid inom ett produktionsyrke. Vi på Montico bidrar bland annat med att erbjuda grund- och spetsutbildning inom svets- och verkstadsteknik i södra och mellersta Sverige. Till vår utbildningsverksamhet i Norrköping söker vi nu ytterligare en yrkeslärare inom verkstadsteknik/CNC.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär att bedriva undervisning inom skärande bearbetning såsom svarvning, fräsning, slipning, CAD/CAM och CNC- teknik. Har du tidigare arbetat med ISO- och programmeringsspråket Fanuc kommer du känna igen dig i arbetsuppgifterna. Arbetet är mycket självständigt och vi söker dig som har relevant utbildning och gedigen yrkeserfarenhet inom området.

Vi söker dig som

För att trivas i denna roll är det viktigt att du har vilja och förmåga att dela med dig av din kunskap på ett pedagogiskt sätt. Yrkeslärarexamen är en merit för denna tjänst medan kunskap om och erfarenhet av att utbilda vuxna inom verkstadsteknik och CNC är krav. Även B-körkort är ett krav, precis som flytande svenska. Det är meriterande om du är godkänd testledare för Skärteknikcentrum.

Som person är du tekniskt intresserad med en utåtriktad profil och du har lätt för att samarbeta med andra. Du är nyfiken och intresserad av att på eget initiativ hålla dig ständigt uppdaterad om utvecklingen inom ditt kompetensområde.

Passar du in på ovanstående profil? I så fall, tveka inte - ansök redan idag! Sista ansökningsdag är den 20 juni.

Din ansökan lämnar du via länken i anslutning till denna annons. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Självklart tar vi gärna emot frågor från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Vivica Ekedal
Telefon 0140 59 90 28
Område Norrköping
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 juni 2021 (2 dagar kvar)