DevOps-specialist till Migrationsverket

DevOps-specialist till Migrationsverket

Vi söker DevOps-specialist
till plattformsteamet på Systemutvecklingsenhet 4 inom IT-sektionen. Har du den personlighet och professionella kapacitet vi söker? Då erbjuder vi ett rikt och ansvarsfullt arbetsliv med många karriärvägar.

Du kommer att jobba med utvecklingen av plattformen för de egenutvecklade applikationerna inom Migrationsverket och vara en central del i ett pågående arbete med att etablera en containerbaserad infrastruktur. Vi jobbar aktivt med automatisering av vår utvecklingsprocess, uppsättning av plattformar och olika miljöer, m.m. och det är önskvärt att du har tidigare erfarenheter av detta.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som DevOps-specialist driver du mindre projekt och uppdrag inom dina specialistområden tillsammans med dina kollegor. Du är även en del i större projekt samt stöttar andra delar av IT-verksamheten genom 3:e linjens support. I rollen ingår en kombination av utvecklings-, drift- och förvaltningsarbete.

Du kommer att arbeta i en arbetsgrupp tillsammans med andra utvecklare och experter med ansvar för flera miljöer såsom JBoss EAP, Spring Cloud, Jenkins, Bitbucket, Graylog med flera. I gruppen ingår också ett ansvar för automatisering av deployment pipelines.

Personliga kompetenser

Du arbetar bra med andra människor där du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande där du har ett intresse att hjälpa andra och leverera lösningar. Vidare tar du ansvar för dina uppgifter där du själv strukturerar ditt angreppsätt och driver processer vidare. Du tar även initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Krav
  • Högskoleutbildning inom det tekniska området eller annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig.
  • Erfarenhet av arbete med container-lösningar i Linuxmiljö.
  • Erfarenhet av Kubernetes och Docker.
  • Du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Då tjänsten kommer bli placerad i säkerhetsklass krävs även svenskt medborgarskap. Inför anställning kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras.
Meriter
  • Erfarenhet inom DevOps
  • Erfarenhet av Java, Spring och Spring Cloud
  • Erfarenhet av JBoss EAP
  • Erfarenhet av byggmiljöer för Java (Maven, Jenkins, m.m.)
  • Erfarenhet av att arbeta enligt agila processer
Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Migrationsverket med Dfind IT. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på 0725-29 06 05 eller sebastian.dejler@dfind.se.

Välkommen med dina ansökningshandlingar senast 2018-11-25.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 25 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.