Nätverkskonsult till Tele2 i Norrköping

Nätverkskonsult till Tele2 i Norrköping

Tele2 Sverige erbjuder dig en plats i en flexibel och prestigelös organisation som präglas av en stark teamkänsla med högt engagemang och mycket glädje. Din kompetens är viktigt, hos Tele2 ligger din framtid i dina egna händer. Stora möjligheter till spännande karriärvägar finns inom företaget, därmed tillkommer interna utbildningar samt vidareutvecklingsprogram. För Tele2 är du viktig, därför erbjuder bolaget dig som anställd ett flexibelt arbete samt förmåner som rör bland annat hälsa, föräldralön och pension.

Arbetsuppgifter:
Som Nätverkskonsult hos Tele2 kommer du i huvudsak att vara fokuserad på projekt och konsultation inom Networking. Du kommer att ha en stor bredd av arbetsuppgifter inom Networking, exempelvis design, konfigurering och installation. Primärt kommer du att arbeta med routing/switching/trådlöst/säkerhet och med kunder som ständigt utvecklas och befinner sig i teknikens framkant. Vi har både lokala och nationella kunder vilket innebär att du både arbetar från vårt kontor eller på plats ute hos våra kunder.

Ort: Norrköping, Linköping, Örebro eller Stockholm.

Omfattning: Heltid.

Start: Omgående.

För att lyckas i den här rollen har du en eftergymnasial utbildning inom datakommunikation alternativt har du förvärvat motsvarande kunskaper genom praktisk yrkeserfarenhet.
  • Erfarenhet av att jobba med nätverksprodukter.
  • Någon form av Cisco certifiering är meriterande.
  • Har du utbildning eller erfarenhet av programmering så ser vi det som positivt.
  • Du kan utrycka dig väl i skrift och tal på såväl svenska som engelska.
  • Du har B-körkort.
Personliga egenskaper: Som konsult är det en viktig del i rollen att förvalta och utveckla företagets kundrelationer. För att lyckas i rollen är det därför viktigt med ett eget driv och ett konsultmässigt förhållningssätt.
  • Du är målmedveten, självgående och uppskattar ett kreativt arbete
  • Du har en stark vilja att hela tiden utveckla din kompetens
  • Du är prestigelös, effektiv och noggrann
  • Lagspelare
-Du har ett starkt kundfokus och motiveras av att kunderna utvecklas
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 dec (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tele2 är ett internationellt bolag med helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och organisationer där lösningarna ska bidra till utveckling av effektivitet, relationer och affärer. Vi har utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

TDC Sverige - En del av Tele2 tillsammans med Tele2 Sverige är representerat över hela landet med cirka 2200 medarbetare. Sedan första november 2016 är vi en del av Tele2. Tele2 är noterat på NASDAQ OMX sedan 1996. Under 2015 omsatte bolaget 27 miljarder kronor och presenterade ett rörelseresultat (EBITDA) på 5,8 miljarder kronor.