Ekonomiassistent till Mattssons i Norrköping

Ekonomiassistent till Mattssons i Norrköping

Mattssons Fastighetsutveckling söker nu en ekonomiassistent med kunskaper inom löpande redovisning till kontoret i Norrköping.

Har du ett starkt intresse för siffror och ekonomi? Har du några års erfarenhet av arbete med leverantörsreskontra och löpande redovisning? Nu söker vi efter en ekonomiassistent till en bred och utvecklande roll med ansvar för leverantörsreskontra samt arbete med löpande redovisning till Mattssons Fastighetsutveckling i Norrköping. Låter det spännande? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Mattssons Fastighetsutveckling är ett välgrundat och familjärt företag som äger, utvecklar och förvaltar både kommersiella fastigheter och bostäder. Då företaget fortsätter växa finns det nu behov av att utöka med ytterligare en person till ekonomiavdelningen. Här får du en möjlighet att arbeta i ett familjärt och välrenommerat företag där beslutsvägarna är korta och samarbete står högt på agendan. Detta är en perfekt tjänst för dig som älskar siffror och ekonomi och vill fortsätta utvecklas inom leverantörsreskontra och löpande redovisning. I denna roll är leverantörsreskontran ditt främsta ansvarsområde, men då rollen är bred innebär den också att du stöttar i den löpande redovisning ända fram till bokslut. Du blir en del av ekonomiavdelningen där du tillsammans med övriga kollegor bidrar till verksamhetens fortsatta utveckling. Förutom arbete med leverantörsfakturor och löpande redovisning innebär rollen också till viss del arbete med kundfakturor samt övriga administrativa uppgifter. För rätt person finns det på sikt goda möjligheter att fortsätta utvecklas inom företaget.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina dagliga arbetsuppgifter innebär:
  • Granskning, registrering och kontering av leverantörsfakturor
  • Ansvar för attestflöden i Centsoft samt arkivering av fakturor
  • Bokning av betalningar
  • Periodiseringar och avstämningar
  • Korrigering av felaktiga leverantörsfakturor
  • Påminnelsehantering och kontakt med leverantörer
  • Skapa underlag för vidarefakturering av kundfakturor
  • Stötta i den löpande redovisning fram till bokslut
  • Sköta posten, ta emot besökare och vara behjälplig vid möten
Rollen innebär också

Tjänsten är på heltid med uppstart enligt överenskommelse. De 6 första månaderna kommer du inledningsvis att vara anställd som konsult hos TNG. Därefter finns det för rätt person mycket goda möjligheter att bli rekryterad till en fast tjänst direkt hos Mattssons. I denna roll kommer du att rapportera till CFO samt bli en del av ekonomiavdelningen som består av ytterligare 5 härliga kollegor. Du jobbar kontorstider 8-17 med möjlighet till flextid. Stämningen på kontoret är familjär och tjänsten är placerad i mycket trevliga lokaler centralt i Norrköping, med närhet till service och mycket goda kommunikationer.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med stort intresse för siffror och ekonomi. Vi tror att du har en utbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet av rollen som ekonomiassistent med erfarenhet av arbete med leverantörsreskontra och löpande redovisning. Har du tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen eller byggbranschen samt hanterat omvänd byggmoms är detta meriterande. Har du också tidigare erfarenhet av arbete i Vitec alternativt något annat ekonomisystem och/eller tidigare erfarenhet av Centsoft fakturahanteringssystem är även detta meriterande. Då kundmöten är ofta förekommande på kontoret, lägger vi stor vikt vid en representativ och vårdad klädsel. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du är flexibel och prestigelös samt kan hugga i och hjälpa till där det behövs. Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor är det också viktigt att du är kommunikativ, serviceinriktad och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Pernilla Ek
Telefon 0760-715571
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 9 apr 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/