Distributionsansvarig - Spindeln i nätet

Distributionsansvarig - Spindeln i nätet

Vi söker dig som vill vara den som ser till att leveranserna sker med den precision och kvalitet som speglar vår erfarenhet av direktreklam under 40 år- en Distributionsansvarig för att förstärka vårt team i Norrköping. Som Distributionsansvarig har du en nyckelfunktion på företaget. Du arbetar nära och rapporterar direkt till platschefen och ansvarar bland annat för:

Arbetsuppgifter:
  • Säkerställa leveranssäkerheten och distributionskvaliteten
  • Ansvar för rekrytering, introduktion, arbetsledning samt uppföljning, utveckling och avveckling av utdelare
  • Implementera konceptenliga rutiner och processer
  • Viss kontakt med kunder, leverantörer och övriga företag inom kedjan och HK
  • Operativ förvaltning av adresser och åtkomstinformation till adresser
  • Planerar och är en del i det dagliga operativa arbetet
Kompetens

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta mot individuella och gemensamma mål och att prestera under tidspress. Vi tror att du tidigare har haft jobb med mycket administration och kontakt med många människor, där du har varit "spindeln i nätet".

Du har goda språkkunskaper (i tal och skrift) i svenska och engelska samt stor administrativ vana och erfarenhet av Office-paketet. Du har b-körkort och gärna tillgång till egen bil.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som är kommunikativ, har lätt för att skapa goda relationer till andra och inger förtroende. Du har stort kvalitets- och kundfokus med god planerings- och prioriteringsförmåga, har ordningssinne och är noggrann, driven, självgående och levererar. Vi är ett litet gäng där alla förväntas rycka in där det behövs. Därmed behöver du som söker vara prestigelös och förstå att laget går före jaget.

Hos oss är det dessutom viktigt att man tror på människor och respekterar varandras olikheter. Du fokuserar på det som går att påverka och försöker alltid en gång till. Du är noggrann med detaljerna samtidigt som du ser helheten. Det är självklart för dig att föregå med gott exempel.
Mer info
Kontaktperson Victoria Nerg
Email Mejla Victoria Nerg
Område Norrköping
Yrkesroll Administration, Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sdr.se
Sista ansökningsdag 9 nov (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR). Med våra franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan vi hjälpa dig att nå ut till samtliga Sveriges hushåll. Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt från idé och målgruppsurval till distribution och effektmätning. Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av Post &Telestyrelsen. Vårt miljöarbete är sedan 2000 certifierat enligt ISO 14001. Varje helg väntar privatpersoner med förväntan på att våra utdelare ska komma med fina erbjudanden från våra kunder.