Vi söker Dig som är utåtriktad och trivs med ett omväxlande arbete i en intressant bransch. Eftersom arbetet innebär mycket kundkontakt förutsätter vi att Du är öppen, positiv och serviceinriktad.

Du bör ha erfarenhet av butiksförsäljning, vara ansvarsfull och ha förmågan att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har elkompetens eller tekniskt intresse.

I Dina arbetsuppgifter ingår:

· Försäljning över disk

· Orderregistrering

· Påfyllning av och expediering från butikslager

Frågor kring tjänsten besvaras av Stefan Andersson, 070-641
39 00. Din ansökan märkt "Butikssäljare Norrköping", sänder Du till jobb@malmbergs.com

Notera: Sista ansökningsdag är endast ett datum för hur länge annonsen ligger kvar. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Stefan Andersson
Telefon 019-58 77 00
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.malmbergs.com
Sista ansökningsdag 15 okt 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malmbergs Elektriska AB (publ) är ett nordiskt handelshus i elmaterielbranschen med huvudkontor i Kumla och har sedan 1981 bedrivit försäljning inom områdena belysning, elektriska motorer, kapslingar, kabel, centraler, startutrustning, verktyg och installationsmateriel. Bolaget har dotterbolag i de nordiska grannländerna samt 36 egna butiker och är sedan
1999 noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Vi är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001. 2019 omsatte koncernen 612 milj. SEK och sysselsatte 170 personer.